Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » PREMIJERNO “DUHOVI U VENECIJI” SUTRA, 13. SEPTEMBRA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

PREMIJERNO “DUHOVI U VENECIJI” SUTRA, 13. SEPTEMBRA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

SVETSKA KRITIKA HVALI NAJNOVIJE OSTVARENJE KENETA BRANE
 
U bioskopima širom Srbije sutra, 13. septembra održaće se premijerno prikazivanje filma “Duhovi u Veneciji” reditelja i glavnog glumca Keneta Brane. Svetska kritika uveliko piše o filmu koji je snimljen prema motivima knjige Agate Kristi “Uoči svih svetih” još jednog njenog dela u kom je centralni lik čuveni detektiv Herkul Poaro. 
 
Američki DEADLINE pozitivno ocenjuje najnovije ostvarenje čuvenog glumca i reditelja: “Izgleda da su Duhovi u Veneciji uhvatili suštinu onoga što delo Agate Kristi čini vanvremenskim.” Ovaj poznati mediji dodaje i to da je “glumačka ekpa koja uključuje Mišel Jeo. Tinu Fej, Džejmi Dornana, Keli Rajli, Kamilu Kotin pružila odmerene uloge, izbegavajući teatralnost koja ponekad može da naškodi adaptaciji misterije.” 
THE WRAP ističe: “Kenet Brana nastavlja da donosi Agatu Kristi novoj generaciji u ovoj blistavoj priči o ukletoj kući.” Ovaj američki mediji dodaje i da je reč o sjajnom, gotičkom horor filmu: “Ovo je film u rangu sa filmovima “Nevini” i “Duhovi u nama”. Strahovi su prečesto isprekidani glasnim zvukovima, ali Brana i ekipa imaju nameru da pronađu više tog jezivog u opštem smislu straha.”
Prestižni VARIETY piše da je Brana vešto iskoristio mamac misterije, ispred i iza kamere, kako bi privukao publiku ka zabavi koja je podjednako jeziva i otmena “Na kraju krajeva film “Duhovi u Veneciji” je dovoljno zastrašujući, bilo da ste zainteresovni da vam se tresu pantalone ili više volite malo uglađeniji nivo sofisticiranosti i intrige.”
Britanski SCREENDAILY navodi – Digitalno sočivo kamere odlično koristi slabo osvetljenje, sa likovima koji su stalno natopčjeni senkama tokom ove uznemirujuće noći. “
Film “Duhovi u Veneciji” nakon premijernog prikazivanja naći će se od četvrtka, 14. septembra u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top