Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Privatna gimnazija “Vladislav Petković Dis”- Beograd

Privatna gimnazija “Vladislav Petković Dis”- Beograd

Privatna gimnazija Vladislav Petković Dis – Beograd

Vladislav Petković DisAdresa: Internacionalnih brigada 57, 11000 Beograd
Telefon: 011/3445-365
Website: skoladis.edu.rs
Email: [email protected]

Obrazovni sistem Vladislav Petković Dis čine osnovna i srednja škola. Osnovna škola je akreditovana od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije 2006. godine, a gimnazija 2008. godine, i od tada radi kao opšti tip gimnazije. Nastava se sluša na srpskom i engleskom jeziku po programu Ministarstva prosvete. Nastava se izvodi u manjim grupama od 10 do 12 učenika po odeljenju, što doprinosi efikasnijoj nastavi, boljem fokusu učenika, a takođe profesorima ostavlja više vremena za individualni rad sa svakim od učenika.

Privatna gimnazija Vladislav Petković Dis je opremljena modernim nastavnim sredstvima, a nastava se odvija u specijalizovanim učionicama, kabinetima za prirodne nauke i informatiku. Sa učenicima rade stručni kadrovi koji primenjuju savremene metode u nastavi.

U sklopu školarine uračunat je program redovne, izborne i dodatne nastave uz individualni rad sa profesorima, tri obroka dnevno: doručak, užina, ručak, školski pribor i udžbenici, ekskurzije, posete, izleti.

Obrazovni profili
Gimnazija opšti smer

Informacije o upisu mogu se naći ovde.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top