Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Medicinska škola Hipokrat – Novi Sad

Medicinska škola Hipokrat – Novi Sad

Medicinska škola Hipokrat – Novi Sad

HipokratAdresa: Dečanska 9, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/6-419-470, 021/6-419-471, 021/6-419-066
Website: www.medicinskaskola.rs
Email: [email protected]

Medicinska škola “HIPOKRAT” je obrazovno – vaspitna institucija koja funkcioniše po standardima koji su prihvaćeni u savremenom svetu.

Medicinska škola “HIPOKRAT” počela je sa radom 2006 godine. Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu škola je dobila dozvolu za rad na osnovu čega je omogućeno školovanje po planovima i programima Ministarstva Prosvete Republike Srbije. Trenutno je najveća i jedina privatna škola u Srbiji koja u potpunosti ispunjava sve normative predviđene zakonom i propisima donetim od strane Ministarstva obrazovanja

img_0693_resizeŠkola radi u okviru dva nova školska objekta ukupne površine preko 3000m2, 22 učionice i kabineta opremljena najsavremenijom opremom u skladu sa važećim standardima i normativima, 11 kancelarija, sa sopstvenom fiskulturnom salom (košarka, fudbal, odbojka i tenis), 3 otvorena sportska terena (beton i veštačka trava), 30 parking mesta i 6.500m2 uređenog školskog dvorišta za odmor i razonodu učenika škole.

Kompletan prostor škole, prilazi školi, dvorište, hodnici i učionice obezbeđeni su video nadzorom i službom obezbeđenja. U okviru škole radi i školska kantina za učenike.

Medicinska škola Hipokrat ima potpisane ugovore i uspešnu saradnju sa mnogobrojnim prestižnim organizacijama iz cele Srbije (bolnice, klinički centri, domovi zdravlja, farmaceutske ustanove, labaratorije, predškolske ustanove, sindikati, strukovna udruženja, visokoškolske ustanove itd.)

Za sve obrazovne profile škola je akreditovana, a diploma je priznata u zemljama Evropske unije.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top