Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Srednja škola Sveti Nikola – Novi Sad

Srednja škola Sveti Nikola – Novi Sad

Srednja škola Sveti Nikola – Novi Sad

Adresa: Dečanska 9, 21000 Novi SadSveti Nikola
Telefon: 021/6-419-470, 021/6-419-471, 021/6-419-066
Website: skolasvnikola.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja škola „Sveti Nikola“ je obrazovno-vaspitna institucija koja funkcioniše po standardima koji su prihvaćeni u savremenom svetu.

Srednja škola „Sveti Nikola“ počela je sa radom 2005 godine. Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu škola je dobila dozvolu za rad na osnovu čega je omogućeno školovanje po planovima i programima Ministarstva Prosvete Republike Srbije.

Medicinska škola Hipokrat.05U školi su angažovani vrhunski profesori, ali i uspešni stručnajci iz privrede koji učenicima prenose svoja iskustva i znanja.Uz izuzetne kadrove škola je opremljena i najsavremenijim naučnim sredstvima i pomagalima.

Nastava se odvija u novosagrađenom, modernom centru, koji u svom sklopu sadrži opremljene učionice, kabinete za informatiku, adekvatno opremljen prostor za odvijanje praktične nastave, kantinu, sportske terene, sopstveno ograđeno školsko dvorište sa video nadzorom na površini od 6000 m2.

Pored obrazovanja redovnih učenika škola je specijalizovana za obrazovanje vanrednih učenika, ali i prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i specijalizaciju za one koji zbog tranzicionih promena i potrebe posla kojim se bave moraju da obnove postojeća i usvoje nova znanja.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top