Naslovna » Aktuelno » “SONIKOV FILM 2” U BIOSKOPIMA OD 31. MARTA

“SONIKOV FILM 2” U BIOSKOPIMA OD 31. MARTA

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka, 31. marta u naše bioskope stiže dugo očekivana animirana avantura SONIKOV FILM 2 (SONIC 2).

Na radost male ali i velike publike, film o omiljenom plavom ježu biće dostupan u sinhronitovanoj i titlovanoj verziji.

Titlovana verzija filma prikazivaće se samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Centar, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Cine Grand Rakovica, Cineplexx Promenaa. CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cine Grand Delta Planet Niš, Vilin Grad (Niš), Kulturni centar (Novi Pazar), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

Sinhronizovana verzija filma dostupna je u svim bioskopima. Glasove glavnim likovima u filmu podarili su Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić i Anja Orelj.

Povedite vaše porodice u nezaboravni bioskopski provod u kojem ćete svi uživati.

U subotu 2. aprila u 17 časova u bioskopu Cineplexx Big Beograd biće održana specijalna projekcija uz druženje s glumcima koji su pozajmili glasove u sinhonizovanoj verziji filma.

Pozivamo sve mališane i njihove porodice da dođu od 16 časova u hol bioskopa Cineplexx Big Beograd i učestvuju u kreativnim radionicama inspirisanim filmom.

O FILMU: Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top