Naslovna » Aktuelno » STEFAN BUZUROVIĆ GLAVNI LIK U SINHRONIZOVANOJ AVANTURI “MAČKE U MUZEJU”

STEFAN BUZUROVIĆ GLAVNI LIK U SINHRONIZOVANOJ AVANTURI “MAČKE U MUZEJU”

 

“Otkrivamo ljubav prema umetnosti, istoriji i tradiciji na poseban način, a ta ljubav nas dovodi i do razumevanja, tolerancije i stvaranja doma u okruženju punom poštovanja,” ističe glumac.
 
Najnovija sinhronizovana animacija “Mačke u muzeju”, sa omiljenim kućnim ljubimcima u glavnim ulogama uskoro stiže u bioskope. Priča o elitnom timu mačaka koji čuva vrednu muzejsku postavku kako ne bi stradala od prisutnih glodara naći će se na bioskopskom platnu od četvrtka, 13. aprila, a glavnom liku, mačku Vinsentu, glas pozajmljuje glumac Stefan Buzurović. 

“Mačke su poznate po svojoj radoznalosti i ovog puta nas vode na putovanje koje spaja prošlost i budućnost. Zajedno sa glavnim junacima se podsećamo ili ponovo otkrivamo šta je ono što je zaista važno i za čime svi čeznemo,” rekao je glumac nakon što je završena sinhronizacija animiranog filma.

“Mačke u mjuzeju” je priča o mladom mačku Vinsentu i njegovom prijatelju mišu Morisu koji pokušavaju da pobegne od nadolazeće poplave. U trenutku kada spas pronalaze u starom klaviru, instrument odnose u muzej. Vinsent tada upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek-dela od glodara i drugih štetočina. Iako sanja da pronađe pravu mačiju porodicu i žudi za osećanjem pripadnosti, ne želi da izgubi svog prijatelja koji mu je spasao život. Vinsent je primoran da sakriva Morisa. Međutim, mišić ima jednu slabost. Voli da grize najpoznatija muzejska remek-dela.

Glumac ističe da je simbolika vrlo jaka “Ovo je tema kojom se treba baviti mnogo više. Neočekivana prijateljstva, napasti i lažna obećanja. Koji put izabrati? Cena iskrenosti i vrednost ljubavi u prvom planu,” dodajući još i to da u najnovijoj animaciji otkrivamo ljubav “ljubav prema umetnosti, istoriji i tradiciji na poseban način, a ona nas dovodii do razumevanja, tolerancije i stvaranja doma u okruženju punom poštovanja.” 

Sve postaje još zanimljivije i kompikovanije kada u muzej, u kom su se našla dva prijatelja, kao gostojuća postavka stigne jedno od najvećih svetskih remek-dela, Mona Liza. San svakog miša je da sažvaće fantastično slikarsko delo.  Međutim ni Vinsent, ni Moris, ni ostale mačke prisutne u muzeju nisu svesne činjenice da neko ima namere da ukrade poznato slikarsko delo.

Animirana animacija “Mačke u muzeju” nastala je od strane kreativnog dvojca, Vasilija Ravenskog (Vasily Rovensky) i Džerija Svoloua (Gerry Swallow). Svalou je jedan od autora poznate franšize “Ledeno doba”.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top