Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Susret sa sudbinom

Susret sa sudbinom

Drugi objavljeni roman iz edicije „Voleti večno“ jeste roman Susret sa sudbinom Darsi Landin.

Edicija Amorete pod nazivom „Voleti večno“ donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme.

susret-sa-sudbinom

Susret sa sudbinom Darsi Landin

Čak i kad venčanje propadne, srce pronađe lek.

Megi Demarko je mislila da će imati savršeno venčanje… sve dok mladoženja nije pobegao bez reči. Posle prvog šoka pokupila je stvari, spakovala kofere i vratila se u svoj rodni grad da se tamo zaleči i pripremi za ostatak života – koji će provesti kao usedelica. Barem je tako mislila u prvi mah.

Erik Holt je bio iznenađen kada je čuo da se Megi vratila. Nikada nije zaboravio njihovu romansu koja je trajala koliko i srednja škola. Nije zaboravio ni bol kada ga je Megi odbacila. Predlaže joj da se upuste u otvorenu vezu ne bi li joj pokazao koliko je i dalje lepa i poželjna, bez obzira na to što je ostavljena pred oltarom.

Ne očekuju da će ovakav odnos imati fatalne posledice. Kada se otvore stare rane, iskrsnu novi problemi, ljubav ih zatekne potpuno nespremne.

Amoreta i vi, na krilima ljubavi. Poletimo zajedno u svet ovog romana.

Čeka vas na svim kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Izdanja Amorete po ceni od 249 dinara možete naći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top