Naslovna » Aktuelno » SVEČANA IMAX PREMIJERA FILMA „TOP GAN MAVERIK” 24. MAJA U BIOSKOPU CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE

SVEČANA IMAX PREMIJERA FILMA „TOP GAN MAVERIK” 24. MAJA U BIOSKOPU CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE

U PRODAJI KARTE ZA NAJVEĆI FILMSKI SPEKTAKL OVE GODINE!

 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će film, na koji smo čekali 36 godina, TOP GAN MAVERIK (TOP GUN: MAVERICK) svečanu premijeru pred domaćom publikom imati u utorak 24. maja u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji, sa početkom u 20 časova!

Budite brzi, na vreme obezbedite karte sa najbolji filmski doživljaj ove godine i budite deo neverovatne atmosfere koja prati ovaj film, u kome glavnu ulogu tumači neponovljivi Tom Kruz!

Fanovi širom svet, sa velikim nestrpljenjem čekaju nastavak kultnog filma iz 1986. godine, za koji smo sigurni da će nadmašiti i najveća očekivanja.

Ne propustite priliku da se i vi nađete među najiskrenijim ljubiteljima filma i uživate u spektakularnim scenama, iskrenim i pomalo nostalgičnim emocijama, fantastičnoj muzici i neverovatnom glumačkom talentu dobro poznatih, ali i nekih novih, mladih lica koja nose ovu filmsku priču.

O FILMU: Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon IMAX premijere 24. maja TOP GAN MAVERIK pretpremijerno će se prikazati u odabranim bioskopima 25. Maja.

Od 26. maja, film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa širom zemlje!

Kultna rečenica: Vežite se, polećemo” sada dobija svoj novi smisao!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top