Javor-Zimske carolije
Naslovna » Aktuelno » SVEČANO OTVARANJE MOJ ONLINE FILM FESTA UZ FILM „DOBAR ŠEF“ SA HAVIJEROM BARDEMOM

SVEČANO OTVARANJE MOJ ONLINE FILM FESTA UZ FILM „DOBAR ŠEF“ SA HAVIJEROM BARDEMOM

SVEČANO OTVARANJE MOJ ONLINE FILM FESTA UZ FILM „DOBAR ŠEF“ SA HAVIJEROM BARDEMOM
MojOFF filmska platforma obeležava drugu godinu postojanja uz Moj
ONline filmski festival

Moj ONline filmski festival biće održan od 13. do 21. novembra na mojoff.net, a ljubitelji kinematografije uživaće u najnovijim ovogodišnjim ostvarenjima. Publika će tokom devet dana festivala imati priliku da pogleda čak 35 ostvarenja snimljenih u različitim svetskim produkcijama i koprodukcijama, a u korak sa svetkim trendom – na festivalu će se prikazati i dve danske serije – „THE KINGDOM“ i „SEX“.
Svečano otvaranje Moj ONline filmskog festivala obeležiće projekcija najnovijeg filma „Dobar šef“ (El buen patrón / The Good Bossreditelja Fernanda Leona de Arnoa u subotu, 13. novembra, s početkom u 21 čas.

Havijer Barem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih i prelazi svaku granicu jer žudi za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade „Oskar“ Havijera Bardema.

Na bogatom repertoaru glavnog programa Moj ONline festivala naći će se još osam ostvarenja koja su svoja mesta obeležila na ovogodišnjim festivalima u Kanu, Berlinu, Veneciji i Lokarnu.
Ovogodišnji repertoar ljubiteljima sedme umetnosti pruža raznolik žanrovski opseg, od komedije, drame, dokumentarnog do muzičkog ostvarenja –  te će se na festivalu za svakoga pronaći naslov koji će pamtiti.

Publika će imati priliku da se priseti i klasika uz programske celine kao što su: Najbolje od Hanekea i Park Čen Vuka, ali i uz kolekciju Ejzenštajn u sklopu koje će moći da pogleda „Štajk“ (1925), „Oktobar“ (1927) i „Staro i novo“ (1929).

Moj ONline filmski festival dostupan je svim novim korisnicima MojOFF platforme uz pretplatu na GOLD mesečni paket po simboličnoj ceni od 1 RSD. Filmovi će biti dostupni od naznačene satnice do kraja trajanja festivala. Sve informacije o satnici projekcija naći će se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.

Podsetimo, Online Filmski festival MojOFF nastao je prošle godine u martu kao projekat Kombank Dvorane, Cinegrand Big Rakovica, Vilinog grada i MCF Megakom filma, i kao prvi potpuno onlajn festival brojao je oko 200.000 gledalaca tokom Moj ONline festivala.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top