Naslovna » Aktuelno » Svetski Dan Knjige

Svetski Dan Knjige

Svetski dan knjige

Na Svetski dan knjige sva izdanja Vulkan izdavaštva na popustu od 20% + 30%

Samo na sajtu www.vulkani.rs uz besplatnu dostavu

Povodom Svetskog dana knjige, koji se tradicionalno proslavlja 23. aprila, Vulkan izdavaštvo nagrađuje svoje čitaoce specijalnim popustima za onlajn-kupovinu! Na ovaj poseban dan, za poručivanje putem sajta www.vulkani.rs omogućavamo dodatnih 30% popusta na već postojeći popust od 20% na cene svih izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana! Uz to, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.

 

Ljubitelji pisane reči uživaće u kupovini najboljih knjiga na jednom mestu! U petak, 23. aprila, putem sajta Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite aktuelne i klasične romane, dela nagrađivanih domaćih i stranih autora i knjige za najmlađe, uz veliki popust i besplatnu dostavu na kućnu adresu!

 

Odlukom Uneska, Svetski dan knjige i autorskih prava obeležava se 23. aprila od 1995. godine, na dan smrti Migela de Servantesa, pisca prvog modernog romana, i na dan rođenja i smrti jednog od najvećih pisaca svih vremena, Vilijama Šekspira. Ovaj dan je i prilika da se podsetimo na značaj knjige, jedne od najvažnijih civilizacijskih tekovina, spone kojom se prenose iskustva i ulepšava život, i zahvalimo knjizi, koja je istrajavala zajedno uz čoveka i bila oslonac u najtežim istorijskim trenucima, čemu i mi možemo da posvedočimo.

 

Ukoliko ste ljubitelj aktuelnih izdanja, nećete propustiti priliku da po najpovoljnijim cenama kupite knjige Oprosti mi, Rouz Gould i Klub ubistava četvrtkom, koje su proglašene svetskim izdavačkim senzacijama, ili Damin gambit, koja i posle skoro četiri decenije ne prestaje da fascinira čitaoce.

 

Ako slobodne trenutke provodite čitajući ljubavne, senzualne romane, vaš izbor će biti nova knjiga neponovljive Eloize Džejms Vojvoda je samo njen, ili moderna bajka o savremenim princezama Devojka koja je pronašla svoje srce.

 

Ljubitelji napetih knjiga, karakternih likova i nepredvidive radnje odlučiće se za romane majstora žanra, Stivena Kinga i Tomasa Harisa, pa će njihov izbor zasigurno biti Uporište i Kad jaganjci utihnu, a svi koji se opredeljuju za epsku fantastiku iskoristiće priliku da kompletiraju trilogiju Brajana Maklelana poslednjim nastavkom Jesenja republika.

 

Među bestselerima koji su obeležili prethodnu godinu našla se knjiga domaćeg autora Miodraga Majića Ostrvo pelikana, koja je prodata u više desetina hiljada primeraka, a posebnu pažnju privukla su i dela klasične srpske književnosti iz edicije Tragovi.

 

Budući da knjiga postavlja neka od najvažnijih pitanja koja interesuju čovečanstvo, nudi odgovore i daje podstrek, naslovi iz žanra popularne psihologije i popularne nauke Misli o nervoznoj planeti, Razmišljajte poput monaha i Božja čestica izazvali su posebno interesovanje naših čitalaca.

 

Vulkan izdavaštvo godinama usmerava posebnu pažnju na knjige za najmlađe čitaoce. S njima rastemo, upoznajemo svet i upuštamo se u nezaboravne čitalačke podvige. Zabavne i edukativne Vulkančić knjige ulepšaće odrastanje svakom detetu. Grafički roman Dogmen ispunjava sve kriterijume modernih mladih čitalaca. Grčki mitovi oduševiće male avanturiste, a Moja prva riznica priča o prirodi i Naučite da crtate apsolutno sve pomoći će deci da steknu i razviju važna znanja i veštine.

 

Onog trenutka kada je počeo da piše i beleži svoja znanja, čovek je promenio tok civilizacije. Zahvaljujući knjigama i čitanju, umetnost i kultura povezuju i prevazilaze sve različitosti, stvarajući bolju budućnost za generacije koje stasavaju.

Na vreme napravite spisak knjiga koje želite da pročitate i budite među prvima koji će iskoristiti specijalne pogodnosti u petak, 23. aprila. Pozivamo vas da posetite naš sajt www.vulkani.rs, odaberete omiljene naslove i obogatite svoju biblioteku.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top