Naslovna » Aktuelno » TRADICIONALNO PEVA BEOGRAĐANIMA NA ISTOM MESTU!  HARI MATA HARI PEVAĆE 16. OKTOBRA U MTS DVORANI

TRADICIONALNO PEVA BEOGRAĐANIMA NA ISTOM MESTU!  HARI MATA HARI PEVAĆE 16. OKTOBRA U MTS DVORANI

Tradicionalno, regionalna pop zvezda Hari Mata Hari, pevaće na istom mestu, 16. oktobra u mts Dvorani.  Sve one koji su 2023. godine bili deo gromoglasne publike tri oktobarska koncerta, ali i  decembra 2022. dva decembarska nastupa, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih  pevača vraća u mts Dvoranu. 
 
Isčekujući da se ponovi emocija sa čak pet nastupa u poslednje dve godine u mts Dvorani, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: „I ove godine se u Beograd vraćam pun energije za nov nastup pred sjajnom beogradskom publikom. Uvek me Beograđani dočekaju širokih osmeha, ljubavi i elena za muzički spektakl koji im donosimo” , poručuje Hari.

Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije , kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere. Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su:  Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim i mnogi drugi… 

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top