Naslovna » Aktuelno » Triler koji će vas držati u napetosti do samog kraja

Triler koji će vas držati u napetosti do samog kraja

 

Tamo gde rakovi pevaju”  u bioskopima od 22. avgusta

Stigao je novi trejler ekranizacije bestselera Njujork tajmsa Tamo gde rakovi pevaju
„U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive”. To su reči glumice Dejzi Edgar-Džouns na početku trejlera filma Tamo gde rakovi pevaju koji u domaće bioskope stiže krajem avgusta. Nove scene obećavaju triler koji će vas držati u napetosti do samoga kraja!

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju” dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu autorke Delije Ovens, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

Novi trejler sigurno će kod filmske publike izazvati uzbuđenje, jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kaja, devojka iz močvare. Misteriozni ljubavni trougao, ubistvo bez ikakvih tragova i urota gradića protiv devojke koja je odrasla u divljini pravi su recept za uzbudljiv triler!

trejleru se može čuti i duža verzija pesme filma Carolina koju je samo za potrebe filma napisala i otpevala Tejlor Svift.

Zadivljujuću misteriju najavila je i producentkinja Ris Viderspun čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma. Uz nju, u najavi pod imenom „Tamo gde rakovi pevaju” pridružila se i glavna glumica, rediteljka Olivia Njuman,  producentkinja Lauren Nojstater i glumac Tejlor Džon Smit. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kaje zasigurno će nadahnuti i inspirisati  mnoge.

Na repertoaru domaćih bioskopa film „Tamo gde rakovi pevaju” naći će se od 22. avgusta.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top