Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » U SUBOTU U MTS DVORANI OTVARANJE HUMANITARNE NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE! ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE U HOLU DVORANE I KOKTEL ZA ODRASLE

U SUBOTU U MTS DVORANI OTVARANJE HUMANITARNE NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE! ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE U HOLU DVORANE I KOKTEL ZA ODRASLE

ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE U HOLU DVORANE I KOKTEL ZA ODRASLE 

Ove godine  “mts Dvorana” biće domaćin tradicionalne kampanje  “NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA” fondacije “HUMANIST”. Svečano otvaranje humanitarne “čarolije” zakazano je za 10. decembar u holu Dvorane s početkom u 18 časova. Humanitarna kampanja namenjena je prikupljanju sredstava za pomoć deci iz socijalno ugroženih porodica.

Klinci i klinceze će tom prilikom moći da uživaju u zabavnom programu u holu Dvorane, uz nastupe animatora i plesnih studija, dok je za starije goste upriličen  humanitarni koktel nakon otvaranja.

Kampanja će u mts Dvorani trajati tokom čitavog decembra i januara, odnosno do početka februara,  a sve vreme će se odvijati u  istom duhu, praznično, zabavno i humano, kroz brojne i raznovrsne aktivnosti poput “Darivališta” tj. humanitarnih bazara rukotvorina, dečjih pozorišnih predstava, fotografisanja sa Deda Mrazom i poznatim ličnostima iz sveta glume, sporta, književnosti itd.

Novogodišnja jelka simboličnog naziva Dar&ja predstavljaće glavno mesto okupljanja u holu Dvorane, a ukrasi kojima je okićena namenjeni su prodaji.

Prethodnih godina, zahvaljujući humanim pojedincima i firmama koji su donirali sredstva tokom “Novogodišnje čarolije”, aktivisti  i volonteri fondacije Humanist obišli su na stotine domova, donoseći donacije u odeći, obući, prehrambenim, higijenskim i drugim važnim proizvodima.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top