Javor-Zimske carolije
Naslovna » Kultura » Filmovi » Vraća se još žešći i ljući – Stigao je novi trejler za Venom 2

Vraća se još žešći i ljući – Stigao je novi trejler za Venom 2

Uskoro stiže haos

Vraća se još žešći i ljući – Stigao je novi trejler za Venom 2!

Ove jeseni Tom Hardi se vraća na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova. Pre četiri godine, Venom je oduševio publiku širom sveta, dok je na blagajnama bioskopa ostvario prihod od vrtoglavih 865 miliona američkih dolara!

Nakon što smo u prvom trejleru upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brokom (Tom Hardi) i naznaku haosa koji će u Venom 2 uneti Carnage (Vudi Harelson) u novom trejleru koji je upravo objavljen više nema nikakvih nedoumica – očekuje nas spektakularno suparništvo  između antiheroja i zlikovca – Venoma i Carnage-a! Pogledajte i sami na linku.

Osim Toma Hardija koji se vraća kao Edie Brok tj. Venom i zloglasnog Carnagea koga glumi Vudi Harelsona, u Venomu 2 glume i Mišel Vilijams (Blue Valentine, Manchester by the Sea, Shutter Island), Naomie Haris (Moonlight, Spectre, Southpaw, Skyfall) i Stiven Grejam (This is England, Snatch, The Irishman, Public Enemies).

U rediteljsku fotelju je ovog puta seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije Gospodara prstenova, a koji je prethodno režirao blokbastere Breathe i Mowgli.

Ove jeseni ekskluzivno u bioskope stiže ambiciozniji nastavak i jedan od najiščekivanijih filmova godine – Venom 2.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top