Naslovna » Vrtići » Privatni vrtići » Vrtić Bubamarica Novi Beograd

Vrtić Bubamarica Novi Beograd

decija-kuca-bubamarica

Vrtić Bubamarica Novi Beograd

Beograd, Novi Beograd
Dr Teodora Borockog 14, Bežanijska kosa
011 2271 626, 060 5301 589
www.bubamarica.rs
FaceBook strana

Mi smo dečija kuća „Bubamarica“.
U našoj kući svako dete ima prostor za lični razvoj, u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima. „Bubamarica“ je mesto gde dete uči da razume sebe, druge, i svet koji ga okružuje. Naša kuća raste i menja se zajedno sa decom, i čeka decu da je sami kreiraju.
Mi smo tim mladih, stručnih i kreativnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da upozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava. Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, „Bubamarica“ otvara prostor deci za kreativnost, za izražavanje jedinstvenog bića. „Bubamarica“ poklanja pažnju svim situacijama iz kojih deca uče i razvijaju se, te stavlja akcenat na proces učenja kreirajući sredinu koja angažuje različita dečija čula i sposobnosti
(deca imaju mogućnost da pevaju, igraju, eksperimentišu, posmatraju, istražuju, rešavaju probleme).

bubamarica 1

Lokacija
Naša kuća se nalazi u mirnom kraju Bežanijske kose u ulici Borocki dr Teodora 14, preko puta Doma zdravlja.

Bubamarica je opremljena mnoštvom edukativnih i zabavnih igračaka kao i obiljem didaktičkih materijala. Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta, ali i roditelja, koji za svoje dete žele najbolje.
Prostor je podeljen po tematskim celinama (likovna, dramska, soba učenja, soba za slobodnu igru, ritmička soba), gde dete na osnovu svojih sposobnosti, potreba i interesovanja bira čime želi da se bavi. Ono što je važno napomenuti jeste da je prostor prilagodljiv potrebama i interesovanjima dece.

Boravak u Bubamarici podrazumeva kompletnu brigu i negu o deci. Akcenat se stavlja na razvoj individualnih dečijih potencijala kroz učenje i igru. Stvaralaštvo i kreativno izražavanje odražavaju se kroz aktivnosti crtanja, vajanja, pozorišne i lutkarske predstave i mnoge druge aktivnosti. U radu se koristimo pre svega prirodnim materijalima poput peska, vode, zemlje i tome slično.
Vaspitno obrazovni rad organizovan je u male grupe koje nisu homogene po uzrastu jer smatramo da deca najbolje uče jedna od drugih i kada postoji mogućnost da stariji pomognu mlađima i obrnuto. Naš obrazovni program se prevashodno zasniva na učenju kroz igru, koja je dovoljno podsticajna i fleksibilna da dozvoli individualni razvoj deteta, i dovoljno sadržajna da podstakne kognitivni razvoj i samodisciplinu.

Program Bubamarice podeljen je po nedeljnim temama i mesečnim celinama. Svakog dana organizuje se mešavina fizičkih aktivnosti, igre i učenja kroz zabavu. Vodeći se time da je svako dete individua za sebe, posebno smo posvećeni individualnom radu sa decom.

bubamarica 4     bubamarica 2

Poludnevni boravak
U dečijoj kući “Bubamarica” nudimo mogućnost poludnevnog boravka dece koji uključuje sve predviđene vaspitno-obrazovne aktivnosti koje se realizuju u tom periodu dana. Poludnevni boravak podrazumeva rad sa decom uzrasta od 1 do 7 godina. Vreme koje deca provode u ovom tipu boravka je od 4 do 5 sati prema potrebama i željama roditelja. Za to vreme deca imaju jedan obrok i užinu.

Celodnevni boravak
U dečijoj kući “Bubamarica” nudimo mogućnost celodnevnog boravka dece uzrasta od 1 do 7 godina. Vreme koje deca provode u ovom tipu boravka je od 6 do 10 sati. Za to vreme deca imaju dva obroka i dve užine. Deca su uključena u celokupni vaspitno-obrazovni rad ustanove.

Čuvanje dece u večernjim satima
“Bubamarica” u svojoj ponudi nudi čuvanje dece u periodu od 19:00 do 24:00 ;asova, a po potrebi moguće je noćenje dece.

Čuvanje dece na dan/sat/vikendom
Imajući u vidu veliki broj obaveza roditelja ili nemogućnost mesečnog plaćanja boravka dece, predvideli smo mogućnost boravka dece na dan ili sat (sate)

Rođendani
Organizujemo rođendanske žurke i proslave za naše klince i klinceze. U našoj dečijoj kući, animatori će učiniti da najlepši dan naših mališana prođe nezaboravno. Prema dogovoru, možemo vam obezbediti hranu, piće, tortu i ostalu propratnu opremu. U skladu sa vašim željama I potrebama biće formirana cena.

Kreativne radionice
Za našu decu “Bubamarica” organizuje mnoštvo kreativnih radionica. Deca imaju mogućnost da u skladu sa svojim interesovanjima i sposobnostima biraju i kreiraju različite vrste radionica. Mi smo predvideli neke od njih kao što su likovna, dramska, psihološka, muzička, sportska, bubamaricin bonton, svet oko nas, tradicionalne dečje igre, a ostavili smo i prostora našim mališanima da realizuju svoje ideje.

bubamarica 3    bubamarica 5

Škola za roditeljstvo
Jednom mesečno organizujemo radionice za roditelje, koje za temu imaju život i okruženje naših mališana. Kroz razmenu iskustava sa drugim roditeljima, i stručno savetovanje od strane pedagoga, vaspitača, zajedno ćemo raditi na uspostavljanju bogatijeg i lepšeg odnosa između roditelja i deteta.

Škola engleskog jezika
Za našu decu predvideli smo mogućnost pohađanja časova engleskog jezika. Način učenja je prilagođen deci različitog uzrasta. Časove drži diplomirani filolog koji ima iskustvo u radu sa decom.

Školica sporta
Jednom nedeljno u našem vrtiću dešavaju se sportske aktivnosti. Kroz sportske igrice deca se uče samodisciplini, odgovornostima, timskom radu i razvijaju sportski duh.

Školica plesa
Školica plesa je još jedan način da se deca bave fizičkom aktivnošću. Kroz ples se teži da se kod dece razvije samopouzdanje, osećaj za ritam, pokret, dinamiku,muziku, javni nastup. Časove plesa vodi dugogodišnji član i solista prvog ansambla narodnih igara i pesama AKUD-a “Ivo Lola Ribar”.

Ponuda Cene
Poludnevni boravak 130 EUR
Celodnevni boravak 180 EUR
Čuvanje dece na sat tokom radnog vremena vrtića  200,00 RSD
Čuvanje dece celo radno vreme vrtića  1.000,00 RSD
Čuvanje dece u večernjim časovima  300,00 RSD
Čuvanje dece vikendom  400,00 RSD

Prikaži veću mapu

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top