Mona-Uskrsnji prvomajski praznici
Naslovna » Kultura » Knjige » 10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu – Kreativni centar

10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu – Kreativni centar

Edicija “Dobar roditelj”

Ovu ediciju čine priručnici o roditeljstvu čiji su autori renomirani domaći i inostrani stručnjaci. Pisani su koncizno i jasno sa željom da pomognu i ohrabre roditelje na tom nimalo lakom ali zanimljivom putu ka ostvarenju porodice ali i sebe.
10-najvaznijih-stvari

10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu

Napisala:

Roni Džej

Ilustrovala:

Neda Dokić

Prevela sa engleskog:

Vukica Stanković

Ništa nije važnije od dece i svaki roditelj želi da učini ono što je najbolje za njih i da bude što bolji roditelj. Ali kako da znamo da li nam to polazi za rukom? Nikada nije moguće sve uraditi – život je prepun obaveza i nikad nemamo onoliko vremena koliko bismo želeli. Šta je, dakle, ono što je najvažnije za odgajanje srećne, zdrave i uravnotežene dece? Knjiga 10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu daje odgovor na to ključno pitanje, kao i na mnoga druga, uključujući i sledeća: Šta je ono najvažnije što svakako moramo da uradimo? Kako da na najbolji mogući način provedemo vreme sa svojom decom? Šta je ono najznačajnije čemu možemo da naučimo decu, a što će imati najveći pozitivan uticaj na njihov život? Koje su to sitnice važne za njihovu sreću i uspeh u budućnosti? U ovoj knjizi nalazi se niz dragocenih saveta koji će deci omogućiti da imaju srećno detinjstvo i da budu pripremljena za ispunjen život odrasle osobe, a roditeljima će olakšati život. U deset poglavlja opisane su sve najbitnije veštine koje su roditeljima potrebne da decu bezbedno izvedu do kraja puberteta i da znaju da su obavili taj posao na najbolji mogući način.

O autorki

Roni Džej je majka troje dece i maćeha još njih troje. U želji da bude što bolji roditelj, posmatrala je šta rade najveštiji roditelji, pa je na osnovu toga i iskustva koje je stekla kao majka na prvoj liniji fronta došla do 10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu.

Izdavač Kreativni centar

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top