Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Ako štediš, više vrediš – Enco book

Ako štediš, više vrediš – Enco book

ako-stedis-vise-vredis-enco-book

Ako štediš, više vrediš

Autor: Maja Enis

SUPER KVIZ

Interaktivni kviz AKO ŠTEDIŠ – VIŠE VREDIŠ, – namenjen je učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Kroz već poznati način igre i učenja kroz 46 pitanja, deca će naučiti šta je to novac i gde je nastao, kako se mudro upravljati novcem, šta je to impulsivna kupovina, džeparac, štednja, kredit osiguranje…
Takođe, kako ljudi zarađuju novac, šta nam novac omogućava, ali da se najvažnije stvari u životu ne mogu kupiti novcem, kao što su zdravlje, ljubav i prijateljstvo.
Kviz je deo kompleta literature AKO ŠTEDIŠ VIŠE VREDIŠ-OSNOVI FINANASIJSKE PISMENOSTI ZA DECU, u kojoj se još nalazi udžbenik i priručnik za roditelje i nastavnike. Takođe i deo projekta ODGOVORNO ŽIVLJENJE kojeg je pokrenuo Savez učitelja Srbije i kompanija Dunav sa ciljem da se deca šta pre edukuju finansijskoj pismenosti .
U svetu u kome danas živimo finanansijska pismenost je jedna od bazičnih potreba. Brze promene,ekonomske krize i sve veća fokusiranost na materijalni segment života , dovodi do nesnlaženja običnog čoveka.Važno je da decu naučimo da budu odgovorni prvenstveno prema sebi, a zatim i drugim ljudima. Moramo da ih što pre edukujemo mudrom upravljanju novcem da bi se lakše suočila i izborila sa finansijskim izazovima i što bolje pripremili za ulazak u svet odraslih.

O izdavaču
ENCO BOOK je izdavačka kuća koju deca i roditelji prepoznaju najviše po edukativnoj ediciji „Putovanje kroz znanje“, ediciji interaktivnih kvizova.
Kroz ovu ediciju obradili smo do sada mnoge teme važne za odrastanje dece, kao što su zdravlje i zdrav način života, saobraćaj, tj. bezbedno kretanje do škole, upoznavanje Srbije, priprema dece za polazak u školu.

Izdavač Enco book

  Kupite knjigu  

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top