Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » “BEKSTVO SA POLJA SMRTI” U BIOSKOPIMA OD 19. MAJA

“BEKSTVO SA POLJA SMRTI” U BIOSKOPIMA OD 19. MAJA

NAPETI PSIHOLOŠKI TRILER KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

Od četvrtka, 19. maja, u bioskope širom Srbije stiže film “BEKSTVO SA POLJA SMRTI” (ESCAPE THE FIELD), zastrašujuća psihološka priča koja će oduševiti ljubitelje ovog žanra!

Napetost koju možete osetiti u svakom kadru toliko je intentivna da će bioskopska publika ostati prikovana za stolice, a film će svakoga od nas naterati da se zapitamo dokle smo spremni da idemo kako bismo sačuvali goli život.

Ne propustite priliku da pogledate film koji pomera granice ljudske psihe i izdržljivosti i koji će vam zasigurno obezbediti neophodnu, željenu dozu adrenalina!

O FILMU: BEKSTVO SA POLJA SMRTI je zastrašujuća psihološka priča koja istražuje ljudski nagon za opstankom, uprkos tome kolike su šanse da se preživi. Šest potpunih stranaca budi se u polju kukuruza, svaki sa po jednim predmetom pored sebe. Oni i ne znaju da će ovi predmeti biti njihovo jedino sredstvo da se zaštite od predatorskog stvorenja.

Film “BEKSTVO SA POLJA SMRTI” prikazivaće bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Cine Grand Niš, Vilin Grad Niš, Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Centar za kulturu (Kotor) i Cinema 213 (Nikšić).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top