Rana Rezervacija Mona
Naslovna » Kultura » Knjige » E baš vam hvala – Marko Vidojković

E baš vam hvala – Marko Vidojković

e baš vam hvala

Hit knjiga u regionu – „E baš vam hvala“ Marka Vidojkovića!

Apsolutni književni hit ove sezone, roman Marka Vidojkovića „E baš vam hvala“ izvodi svojevrsni desant na celokupno postjugoslovensko društvo. U doba globalne apatije i opšteg osećanja bezizlaza Marko Vidojković nam pomaže da jasnije sagledamo i sudbinu Jugoslavije i vreme u kojem živimo.

 

Nekada davno živeli smo u zemlji koja se zvala SFRJ. E ta zemlja u Vidojkovićevom romanu je nastavila da postoji, a 2017. je jedna od najvećih svetskih sila. Idilu preti da naruši pucanje šavova između dve paralelne stvarnosti, SFRJ 2017. i „naše“ Srbije 2017.

 

„Čitaoci koji se sećaju Jugoslavije moći će, na kratko, da se vrate zemlji koja je od njih oteta pre skoro tri decenije. Imaće priliku da vide u kakvu je moćnu državu ona izrasla, ali i to na koji način bi jugoslovenski komunisti rešili naše tranzicione probleme. Ovaj roman je omaž jednoj izgubljenoj zemlji i prodatim idealima.“, istakao je Vidojković.

 

Roman „E baš vam hvala“ Marka Vidojkovića možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte i nove naslove na našem portalu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top