Mona-Promo Leto
Naslovna » Kultura » Knjige » Fantom sa dalekog ostrva

Fantom sa dalekog ostrva

U prodaji neodoljivi Fantom sa dalekog ostrva

fantom-sa-dalekog-ostrva

Fantom sa dalekog ostrva Gejl Mekmilan je novi roman iz edicije „Misterija ljubavi“ i nalazi se u prodaji na kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Crni jahač, ukleti jedrenjak i magnetna privlačnost tajanstvenog neznanca.

Danijela Berdžes je vodila prilično dosadan život kao arhivistkinja u malom muzeju, sve dok se nije pojavio novi kolega s kojim se upustila u vezu. Međutim, sreća nije dugo trajala jer Danijelu optužuju za krađu antikviteta iz muzeja i ona beži od zakona, krijući se pod lažnim imenom na udaljenom Fantomskom ostrvu, koje po predanju posećuju duhovi mornara koji su se tu nasukali.

Fantom sa dalekog ostrva

Na ostrvu osim nje živi i tajanstveni Endru Drejk, sa svojim psom koji više liči na vuka, najlepši muškarac koga je videla u životu. Kada ga bolje upozna, shvatiće da je Drejk slep i da ponekad hramlje, ali to još više zagolica njenu maštu. Iako joj ponekad liči na modernog Drakulu koji sam živi u viktorijanskoj kući na hridini, ona ne može da odoli Drejkovoj magnetnoj privlačnosti.

Danijelin jedini ostrvski sused takođe pokazuje sve više zanimanja za nju, ali i za pljačku u muzeju. Ona ne sme da mu se poveri zato što je Drejkov najbolji prijatelj policajac u obližnjem mestu na kopnu ‒ ali ne može više sama da se bori s tajnom koja je pritiska. Pribojava se da je saterana u klopku iz koje ne može da se izvuče, ali to ne umanjuje silinu novih osećanja koja se neočekivano rađaju na obe strane…

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top