Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Deca » Tinejdžeri » Kako biti faca u društvu?

Kako biti faca u društvu?

kako-biti-faca-u-drustvu

Društvo iz osnovne škole, društvo iz ulice, društvo sa treninga, časova engleskog, muzičke škole… Kada ih sve okupite – sigurno ste okruženi sa puno prijatelja i to je već zabava za sve. Međutim, ponekad je čak i velikom društvu potreban jedan oko koga će se svi okupiti, ko će zabavljati sve, pokretati zanimljive teme i smeh. Kako da to budeš baš ti?

Treba biti svestran i negovati svoje talente..to je ono što Vam leži, što volite da radite, u čemu uživate. Nikada se ne stidite da prikažete nešto u čemu ste dobri. Mnogi ljudi dočekaju pozne godine i tada shvate neke stvari koje kao mladi nisu mogli da prikažu i u njima uživaju, a u zrelim godinama shvate koliko je to bilo pogrešno, i koliko su neke stvari nevažne, i kako je trebalo biti opušten..

Treba uvek da budete ono što jeste, prirodni, prepustite se tom svom talentu, bez treme, što pre to shvatite, vi ste u prednosti.

Sviranje nekog instrumenta uz koji može i da se zapeva jedan je od načina da budete sigurni da će se ekipa uvek okupljati baš oko vas, jer ćete se po tome isticati i odvajati od svih drugih. A zna se da je dobra muzika uvek povod za skupljanje i žurku!

Kada se okupi veliko društvo može doći do grupisanja među onima koji se više poznaju ili koji se više “kontaju”, ali ako želite da napravite žurku i zabavu koja će svima podjednako biti super – onda morate da budete baš vi “faca” u društvu jer je druženje sa vama ono što je zajedničko svima koji su tu. Najbolji način da zabavite čak i najrazličitije u društvu je da pričate viceve ili pravite smešne situacije koje će se svima dopasti.

Pogledajte kako nekoliko imitacija može da od jedne osobe napravi zvezdu večeri:

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top