Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Kultura » Knjige » Ko je gazda u vašoj kući? – Kreativni centar

Ko je gazda u vašoj kući? – Kreativni centar

Edicija “Dobar roditelj”

Ovu ediciju čine priručnici o roditeljstvu čiji su autori renomirani domaći i inostrani stručnjaci. Pisani su koncizno i jasno sa željom da pomognu i ohrabre roditelje na tom nimalo lakom ali zanimljivom putu ka ostvarenju porodice ali i sebe.

Ko je gazda u vašoj kući?

Napisala:

Nevena Lovrinčević

Ilustrovao:

Marko Somborac

Reč gazda ponekad najbolje opisuje realnost situacije i podelu moći u porodici: dete ima veću moć odlučivanja od roditelja iako su oni ti koji brinu o detetu. Takvo stanje u porodici iscrpljuje roditelje i oni neretko dižu ruke od uvođenja svoje dece u red, osećajući se izmoreno i obeshrabreno i tražeći ponekad opravdanje u razlozima van samih sebe. U ovoj knjizi roditelji mogu pročitati o tome kako i zašto dolazi do gubljenja autoriteta i upoznati se sa efikasnim metodama koje će im pomoći da uspostave ili ponovo steknu izgubljeni autoritet.

O autorki

Nevena Lovrinčević, klinički psiholog, radi s decom i mladima. Tokom dvadeset godina kliničke prakse radila je s decom i mladima, baveći se prvenstveno psihodijagnostikom, poremećajima spavanja i prevencijom emocionalnih poremećaja i poremećaja ponašanja.

Napisala je više uspešnih knjiga za roditelje, koje je objavio Kreativni centar: Naučite dete da spava, Klopke za roditelje, Disciplina bez batina i Naučite da se ljutite.

Voditeljka je kurseva za roditelje Škola roditeljstva i Kako s tinejdžerom, koji se organizuju u saradnji s Kreativnim centrom.

Izdavač Kreativni centar
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top