Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » “MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA” PREMIJERNO 3. DECEMBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX 4D DELTA CITY

“MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA” PREMIJERNO 3. DECEMBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX 4D DELTA CITY

 

Na radost svih mališana, i ljubitelja animacije, jedan od najomiljenijih junaka, Mačak u čizmama, uskoro kreće u nove nezaboravne avanture!

Od subote, 3. decembra, film „MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA“ (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) pretpremijerno stiže u naše bioskope i to u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji!

Karte za svečanu premijeru ovog prezabavnog filma, koja će se održati u bioskopu Cineplexx 4D Delta City 3. decembra u 17:30 časova, danas su puštene u prodaju!

 U susret svečanoj premijeri, kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, organizujemo nezaboravno porodično druženje!

Bioskop Cineplexx, Delta City, Premium Pet i Taramount film pozivaju vas da prijavite svoje mališane da se družimo, zabavljamo i budemo humani.

Na Centralnom trgu tržnog centra Delta City, 3. decembra od 16 do 17 časova biće organizovan fenomenalni mačkenbal, kreativne radionice i zanimljiva takmičenja, a imaćete mogućnost i da udomite macu i pružite joj dom pun ljubavi!

Maskirajte vaše mališane u glavne junake ovof filma i dođite na zabavno takmičenje u spretnosti i kreativnosti.
Najbolji takmičari biće nagrađeni originalnim poklonima iz filma kao i kartama za ovu uzbudljivu filmsku avanturu.

U takmičenju mogu da učestvuju deca uzrasta od 3 do 10 godina. Prijave se vrše do četvrtka 1. decembra, popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku.

https://docs.google.com/forms/d/1i4MU6AlGvchvUFzDqf-AoQE8f8cD85ebukFo2libGdo/viewform?ts=637afe73&edit_requested=true

Za one koji tog dana odluče da udome neku od maca, Premium Pet velikodušno poklanja hranu za mace, kao i popust od 30% u njihovim radnjama.

Takođe, tog dana će u njihovoj radnji u tržnom centu Delta City svim kupcima biti odobren popust od 15%.

O FILMU: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko!

Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas , svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek (Dušica Novaković).

U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Nakon pretpremijernih projekcija, „MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA“ stiže na redovni redovni bioskopski repertoar 8. decembra.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top