Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » MATRIKS USKRSNUĆA-POGLEDAJTE NOVI SPEKTAKULARNI TREJLER FILMA KOJI JE PROMENIO ISTORIJU KINEMATOGRAFIJE

MATRIKS USKRSNUĆA-POGLEDAJTE NOVI SPEKTAKULARNI TREJLER FILMA KOJI JE PROMENIO ISTORIJU KINEMATOGRAFIJE

U bioskope uskoro stiže novi film kultne franšize MATRIKS!

Prošlo je 18 godina otkad smo gledali poslednji film o ultimativnoj virtualnoj stvarnosti koji je u zvezdane visine lansirao Kijanu Rivsa i inspirisao ceo svet.

Dugoočekivano novo poglavlje revolucionarne franšize ponovno okuplja originalne zvezde Kijanu Rivsa i Keri – En Mos u ulogama Nea i Triniti, pod rediteljskom palicom višestruko nagrađivane rediteljke Lane Vačovski.

MATRIKS: USKRSNUĆA, studija Warner Bros. , u distribuciji Blitz filma, u bioskope stiže pretpremijerno 22. decembra, a ulaznice za film su već u prodaji.

U nastavku pogledajte najnoviji trejler filma:

POGLEDAJ TREJLER
Matriks je svojom složenom radnjom, inspirisanom filozofijom, gledaoce prisilio na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na promišljanje o ličnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kom živimo.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matriksa”, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio što je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u „Matriks”.

MATRIKS: USKRSNUĆA je pun skrivenih poruka i nastupa (od kojih su neki samo lica u gomili) koji uključuju: pionira vizualnih efekata iz prvog filma „Matriks” – dobitnika Oskara Džona Getu, stručnjaka za vizualne efekte u nastavcima „Reloaded” i „Revolutions” – nominovanu za Oskara Kim Libreri, gradonačelnika San Franciska Londona Brida i  glumca Toma Hardija.

Novi film ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul – Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči,  Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

MATRIKS: USKRSNUĆA na velika platna u distribuciji Blitz filma stiže 22. decembra u najprestižnijim IMAX, 4DX i MX4D formatima, kao i u 2D  formatu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa ili online.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top