Naslovna » Kultura » Knjige » Moje dete je uvek zdravo – Stylos art

Moje dete je uvek zdravo – Stylos art

Moje-dete-je-uvek-zdravo

Moje dete je uvek zdravo

Napisao:

Đanfranko Trapani

Đanfranko Trapani, (www.trapanigianfranco.it) pedijatar i specijalista iz oblasti nauke o ishrani, radi kao savetnik za nastavu na Univerzitetu u Milanu. Za italijansku izdavačku kuću Red izdao je brojne knjige o popularizaciji medicine.

Izdavačka kuća Stylos Art se odlučila da našoj čitalačkoj publici ponudi ovaj koristan, popularan i relevantan naslov u želji da se zdravlje deteta postavi kao preduslov svakog daljeg zdravog razvoja i života. U knjizi su na jednostavan i prihvatljiv način obrađene sve bolesti koje najčešće muče mališane (faringitis, tonzilitis,sinusitis, otitis, laringitis, bronhitis) uz iscrpne savete pedijatra i preporuke koje su roditeljima neophodne kako bi se primereno ponašali u situacijama kada su njihova deca bolesna.

Kineska poslovica glasi: “U previše čistoj vodi ribe ne žive”. Zapamtite da su bolesti sastavni deo odrastanja deteta, stoga se bez straha suočite s njima, s mnogo ljubavi i zdravim razumom.

Želimo da vam plodovi iskustva i svakodnevne prakse, koje budete pronašli na stranicama ove knjige, koriste za poboljšanje odnosa sa sopstvenim detetom, u cilju jačanja imuniteta kada ga zadese mali i veliki zdravstveni problemi u svakodnevnom životu.

Cilj roditelja ne treba da bude samo dete bez bolesti, već to dete treba da bude zdravo i vedro što je više moguće (tj. da mu obezbedi i fizičko i psihičko blagostanje).

Izdavač Stylos art

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top