Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NERAZUMAN ČOVEK VUDIJA ALENA NA MOJOFF PLATFORMI

NERAZUMAN ČOVEK VUDIJA ALENA NA MOJOFF PLATFORMI

NERAZUMAN ČOVEK VUDIJA ALENA NA MOJOFF PLATFORMI

Pet novih filmova ove nedelje na MojOFF ekskluzivnoj filmskoj platformi
Jedan od najneobičnijih skorašnjih filmova Vudija Alena – Nerazuman čovek, mračna je priča ispričana na vedar način, samo naizgled nalik na tipične komedije proslavljenog reditelja i scenariste. Alenova prva saradnja sa Oskarovcem Hoakinom Finiksom koji tumači glavnu ulogu u filmu govori o Ejbu, rastrojenom profesoru filozofije koji je izgubio želju za životom, a i osećaj za moral i etiku. On se sprijatelji sa svojom studentkinjom (Ema Stoun) i nakon što njih dvoje u kafiću prisluškuju razgovor, Ejb odlučuje da izvrši savršeno ubistvo, a ovaj plan vraća mu životnu energiju. Iako jedan od Alenovih najpesimističnijih filmova, Nerazuman čovek održava ton romantične komedije i zabavlja pored toga što podstiče na egzistencijalna preispitivanja.

Ove nedelje, na platformi će se naći i film Anđeli nose belo rediteljke Vivian Ku, premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 2017. godine. Drugi film ove kineske rediteljke koja je debitovala 2013. ostvarenjem Trap Street smešten je u mali obalski grad gde Mia, tinejdžerka koja ilegalno boravi i radi u Kini, svedoči silovanju dve devojčice. Suočena sa potencijalnom deportacijom, Mia odlučuje da ne prijavi zločin, dok se Ven i Lili, suočavaju sa osudom okoline, ali i sopstvenih roditelja. Ovo ostvarenje kod nas je premijerno prikazano na FEST-u 2018. godine kada je ansambl glumica iz Anđeli nose belo nagrađen za najbolju glumicu.
Pored ova dva, na platformi MojOFF od ove nedelje biće dostupni i film Božije dete, adaptacija istoimenog romana Kormaka Makartija u režiji Džejmsa Franka, Vojvoda od Burgundije  sa popularnom danskom glumicom Sidse Babet Knudsen u glavnoj ulozi i Drugi život Rišara Kempa francuskog reditelja Žerminala Alvareza.
Celokupan sadržaj platforme pogledajte na mojoff.net. Svim novim korisnicima dostupan je i promo period od mesec dana sa pretplatom od 1 din.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top