Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Aktuelno » OTVARANJE BIOSKOPA “CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ” – 22. APRILA

OTVARANJE BIOSKOPA “CINE GRAND DELTA PLANET NIŠ” – 22. APRILA

PET PAŽLJIVO DIZAJNIRANIH BIOSKOPSKIH SALA, SA UKUPNO 750 FOTELJA ZA POTPUNU UDOBNOST, PLATNA VRHUNSKOG KVALITETA I DOLBY ATMOS – OZVUČENJE POSLEDNJE GENERACIJE, A PREDSTAVLJAMO VAM I SALU CINE GRAND EXPERIENCE – NEZABORAVNO ISKUSTVO!

Najlepši bioskop u Nišu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet, a kao deo MCF grupe koju čine Cine grand Rakovica i Kombank Dvorana u Beogradu.

Ono što je kuriozitet u odnosu na ostale bioskope, ljubiteljima  velikog platna, bioskop Cine Grand pružiće potpuno nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja-veće platno, kristalnu sliku, bolji zvuk, VIP podesive fotelje i poseban dizajn!

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Posetioci bioskopa Cine Grand u tržnom centru Delta Planet na raspolaganju imaju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS – ozvučenje poslednje generacije.

Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove , takozvana “ljubavna sedišta”. Posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz moćan i jasan zvuk, koji garantuje Dolby ATMOS sistem.

Dok su radili na dizajnu sala, tim eminentnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale LjubavMačkaPčela i Pahulja. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.

Sala LJUBAV

“Kvadrat po kvadrat – srce. Kvadrat je prvi geometrijski oblik koji nas poziva da se negde stacioniramo, da stvarima koje nas okružuju damo formu. On je istovremeno i znak sjedinjenja četiri elementa – zemlje, vode, vatre i vazduha”.

 

Sala PAHULJA
“U osnovi glavnog elementa ove sale je krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove, nema stranice. Baš zato su ljudi u njemu oduvek videli simbol jedinstva. Krug poziva na akciju, simboliše vremenske cikluse, smenu godišnjih doba, kretanje planeta oko Sunca – u njemu zaista vidimo sliku savršenog kosmičkog ritma.”

Posebno se izdvaja novi koncept poimanja bioskopske sale, te glavna sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet nosi naziv – Experience

Experience sala ima najveće platno u bioskopu, vrhunskog kvaliteta za kristalno jasnu sliku i posebno ozvučenje, koje proizvodi čist i jasan zvuk.

U njoj su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge,  koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu.

Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na zidovima i plafonu sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom.

Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaboravno iskustvo. 

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji će biti namenjen svim generacijama.

Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.

Bioskop Cine Grand biće ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice. The Kokice su pravi gurmanski proizvod, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno – kokice kakve do sada niste probali. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top