Naslovna » Kultura » Knjige » Podvodni svet – Dynamo Ltd

Podvodni svet – Dynamo Ltd

Podvodni-svet

U velikim morskim dubinama živi jedna čitava morska civilizacija koja nama nije toliko poznata. Za mnoga od njih smo znali, a za neke nismo ni znali da postoje na našoj planeti. To je fantastičan podvodni svet!

Ovo je prava knjiga za male istraživače.

Dečaci i devojčice otkrivaju zaranjajući ispod nivoa mora i okeana – tajne ove civilizacije. Upoznajući se sa stranicama ove zanimljive knjige, deca imaju mogućnost otvaranjem prozorčića  da saznaju više o svim junacima podvodnog sveta. Knjiga nas upoznaje sa najbržim ribama, da li je opasna velika ajkula, šta radi raža manta- i kako je zovu, a šta žutorepa tuna? Ko su opasni predatori? Koje su pretnje sa kojima se suočavaju morska stvorenja čovekovom krivicom?

U ovaj knjizi nalaze se odgovori na ova i mnoga druga pitanja…Međutim, pored ovoga svega, knjiga upoznaje čitaoce sa time šta su koralni grebeni, kako izgleda podmornica, i kako izgledaju olupine brodova. A duboko dole, još dublje ovaj svet upoznajemo iz podmornice. Tako vidimo civilizacije novih životinja i riba koje se nalaze na samome dnu mora. Ova knjiga je fantastična avantura!

Knjiga Podvodni svet, jedna je od ukupno šest knjiga iz edicije Mali istraživači Kreativni centar, i pored nje izdate su i knjige Životinjski svet, Dinosaurusi i Seosko imanje i U pokretu. A leta 2018. pored Podvodnog sveta stigla je i knjiga Bube i…
Sve knjige iz ove edicije namenjene su  uzrastu dece od 5-7 godina.

Pored ovih zanimljiv naslova iz Kreativnog centra nam spremaju još par naslova  koji se očekuju početkom naredne godine a njihovi naslovi su

“Svemir” i “Moje čudesno telo”. Očekuje nas puno novih istraživanja.

Pogledajte ostala izdanja Kreativnog centra

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top