Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » PREMIJERA FILMA “MENI” ODRŽANA SINOĆ U LONDONU, NA CRVENOM TEPIHU BLISTALE GLUMAČKE ZVEZDE ANJA TEJLOR-DŽOJ I NIKOLAS HOLT

PREMIJERA FILMA “MENI” ODRŽANA SINOĆ U LONDONU, NA CRVENOM TEPIHU BLISTALE GLUMAČKE ZVEZDE ANJA TEJLOR-DŽOJ I NIKOLAS HOLT

 

PREMIJERA FILMA “MENI” ODRŽANA JE SINOĆ U LONDONU, NA CRVENOM TEPIHU BLISTALE GLUMAČKE ZVEZDE ANJA TEJLOR-DŽOJ I NIKOLAS HOLT (FOTO)
Povodom premijere filma “MENI” (The Meni), sinoć su se duž crvenog tepiha u Londonu prošetale zvezde predstojećeg ostvarenja među kojima dobitnica Zlatnog globusa Anja Tejlor-Džoj i britanski glumac Nikolas Holt, kao i reditelj filma Mark Majlod.

Nakon svetske premijere na ovogodišnjem filmskom festivalu u Torontu, evropske u Londonu, film “Meni” kao novo ostvarenje kuće Searchlight pictures stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. novembra.

Majold, reditelj popularne serije “Igra prestola” okupio je za svoj najnoviji naslov istaknute glumačke zvezde te su se u istom kadru našli renomirani glumac Rejf Fajns i uspešna glumica mlađe generacije Anja Tejlor-Džoj, poznato po seriji – “Damin gamit.”
„Meni“ prati priču o mladom paru (Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt) koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje (Rejf Fajns).
 
Ideja za početak filmske priče prožete misterijom i neizvešnošću prvi put se javila kod scenariste Vila Trejsija (Will Tracy) kada je pre nekoliko godina, tokom svoje posete Berganu u Norveškoj posetio otmeni restoran na obližnjem privatnom ostrvu. Trejsi, poznat i po višenagrađivanoj seriji “Naslednici” (Succession) navodi kako se rodila ideja za scenario: “Malo sam klaustrofobičan i kada smo seli da jedemo video sam da čamac, koji nas je dovezao, odlazi sa doka. Bilo je to malo ostrvo i pomislio sam kako smo tamo zaglavljeni naredna 4 sata i šta ukoliko nešto krene po zlu?”
Scenario je potom stigao u ruke producenata Adam Mekeja (Adam McKay) poznatog i po svom rediteljskom i producentskom delu “Ne gledaj gore” (Don’t look up).

Britanski glumac Rejf Fajns (Ralph Fiennes) odmah je, kako ističe bio privučen filmom u kom tumači glavnu ulogu šefa kuhinje – Slovika, a o svojoj ulozi devojke Margo koja pomalo odudara od družine željne da bude deo elitne ekipe datog restorana, glumica Anja Tejlor-Džoj navodi: “Ona je enigma i zato je interesantna. Stamena je, zabavna i veoma, veoma brza. Zna svoj posao i šta osoba sa kojom je želi i kako da dosegne taj ideal.”

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top