Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Prva sportska košarkaška gimnazija-koledž – Beograd

Prva sportska košarkaška gimnazija-koledž – Beograd

srednja-skola

Prva sportska košarkaška gimnazija-koledž – Čukarica – Beograd
Beograd, Čukarica
Stjepana Supanca 15a, Železnik
011 2570 199, 011 2571 258
www.koledz-beograd.edu.rs

Gimnazija
Kod starih Grka gimnazija je bila mesto gde su mladići i odrasli vršili telesna vežbanja. Kasnije gimnazija postaje središte celokupnog duhovnog života.

Naša gimnazija nastala je iz potrebe da se objedini jedno i drugo. Pored toga što učenicima pruža opšte obrazovanje jer je gimnazija opšteg tipa, otvara im i vrata sportskog uspeha.

Naša gimnazija se nalazi u ulici Stjepana Supanca 15a u Železniku, a sa radom je počela 2. septembra 2002. godine.

Nastavom su obuhvaćeni svi predmeti propisani od strane Ministarstva prosvete i sporta, što podrazumeva prohodnost na sve fakultete ako se učenik posle mature opredeli za nastavak školovanja .

Učenicima je obezbeđen organizovan prevoz do škole, odnosno kuće, a oni koji stanuju u koledžu mogu se pohvaliti komfornim dvokrevetnim sobama sa kupatilom i svim potrebnim sredstvima za prijatan boravak, uključujući i lekarsku pomoć za slučaj potrebe.

Učenici borave u školi u periodu od 08 – 15.50 časova, što uključuje doručak, redovnu nastavu, sportske aktivnosti, ručak i konsultacije sa predmetnim profesorima.

Naša škola omogućava učenicima lakše savladavanje planova i programa za gimnaziju, kao i postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

 

Obrazovni profili:
Gimnazija opšti smer

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top