Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SPECIJALNA PROJEKCIJA DIZNIJEVE I PIKSAROVE PRIČE O ODRASTANJU – „POCRVENELA PANDA“ U NEDELJU, 13. MARTA, OD 14H U CINEPLEXX 4D DELTA CITY BIOSKOPU

SPECIJALNA PROJEKCIJA DIZNIJEVE I PIKSAROVE PRIČE O ODRASTANJU – „POCRVENELA PANDA“ U NEDELJU, 13. MARTA, OD 14H U CINEPLEXX 4D DELTA CITY BIOSKOPU

SPECIJALNA PROJEKCIJA DIZNIJEVE I PIKSAROVE PRIČE O ODRASTANJU –  „POCRVENELA PANDA“ U NEDELJU, 13. MARTA, OD 14H U CINEPLEXX 4D DELTA CITY BIOSKOPU

OD DANAS U BIOSKOPIMA

Najnovija animacija iz studija koji imaju tradiciju najkvalitetnijih animiranih ostvarenja za najlmađe – Dizni i Piksar – od danas stiže u bioskopske sale širom Srbije, dok će se  specijalna projekcija uz poklon glumačke ekipe koja je pozajmljivala glasove likovima crtaća održati u nedelju, 13. marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City od 14h.
„Pocrvenela panda“ je priča o odrastanju u režiji Domi Ši o mladoj kineskoj Kanađanki koja se pretvara u crvenu pandu kad god je previše uzbuđena ili pod stresom, predviđena je da bude od 10. marta u bioskopima širom Srbije.
Kako će ona sama uskoro saznati, ima još mnogo toga što „savršenu mala Mei-Mei“ mora da nauči,  njoj glas pozajmljuje Darija Vračević, poznata po predstavljanjuu Srbije na Dečijoj pesmi Evrovizije 2019. godine, kao i na učešću u takmičenju Pinkove zvezdice.

Priču o pravom prijateljstvu, osmeh prve simpatije i srećnu, tužnu, energičnu i zbunjenu Mejlin upotpunjuje  porodica koja je njen glavni izvor sreće, ali i nemira koji ide sa odrastanjem, njen tata je osoba koja je najbolje razume – u ovoj pandastičnoj sinhronizaciji glas mu je pozajmio Igor Blažević poznatiji kao Prljavi Inspektor Blaža.

Tokom rada na sinhronizaciji prisetio se svog detinjstva i tada popularnih crtaća:

„Kada je moja generacija odrastala, znalo se da je crtani film na programu pre TV dnevnika. Izbor je bio sjajan: Tom i Džeri, Popaj, Ptica trkačica, Baltazar i naravno Duško Dugouško. Pamte se se i legendarni glasovi Nikole Simića, Đuze Stoiljkovića, Ljubiše Bačića i Nade Blam“.
Inspektor Blaža, takođe, ističe da je savremeno doba uticalo na kvalitetnije crtaće u kojima mogu uživati mališani širom sveta.

Pored Igora Blaževića i Darije Vračević, glasove su pozajmili i: Nataša Aksentijević, Leontina i Lucija Pat, influenserke Milica Denić i Jovana Kvržić, kao i tandem Tijana i Vuk Dapčević.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top