Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SVETSKA PREMIJERA FILMA “ANTMEN I OSA: KVANTUMANIJA” ODRŽANA SINOĆ U LOS ANĐELESU

SVETSKA PREMIJERA FILMA “ANTMEN I OSA: KVANTUMANIJA” ODRŽANA SINOĆ U LOS ANĐELESU

 

Mišel Fajfer, Majk Daglas, Pol Rad, Evanđelin Lili i ostale glumačke zvezde i filmski stvaraoci prošetali crvenim tepihom uoči svetske projekcije nastavka Marvelove sage “Antmen i Osa: Kvantumanija” (FOTO)
SUPERHEROJSKA FRANŠIZA ANTMEN ČIJIM TREĆIM NASTAVKOM ZAPOČINJE 5. FAZA MARVELOVOG FILMSKOG UNIVERZUMA, OD 16. FEBRUARA I NA PLATNIMA DOMAĆIH BIOSKOPA 
 

Filmska publika Los Anđelesa sinoć je imala priliku da prva pogleda ostvarenje reditelja Pejton Rid (Peyton Reed) “Antmen i Osa: Kvantumanija”, a uoči same svetske premijere crvenim tepihom prošetale su zvezde filma, među kojima i istaknuta lica Holivuda Mišel Fajfer, Majkl Daglas, Pol Rad, Evanđelin Lili, Bil Marej, kao i ostala autorsko-glumačka ekipa Marvelovog naslova.

Nastavak filma o superheroju Antmenu koji je svoj prvi film dobio 2015. godine prati priču Skota Langa (Paul Rudd) i Houp (Evangeline Lilly), superherojskog tandema koji se vraća u centar dešavanja kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se zatiču u Kvantnom okruženju gde se, u interakciji sa novim čudnim stvorenjima, upuštaju u avanture koje će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće.

“Antmen” slovi za jedan od najkomičnijih Marvelovih ostvarenja, a svojim trećim nastavkom produbljuje neke stare odnose, kao što je veza između glavnog lika Skota Langa i njegove ćerke Kesi (Kathryn Newton), dopunjujući priču i sa nekim novim likovima.

Ćerka Kesi, poznata u prva dva dela filma kao voljena očeva devojčica, sada je odrasla devojka i ima porodične pretenzije ka nauci i tehnologij, a posebno u pogledu Kvantne oblasti. Njena znatiželja odvodi celu porodicu ka neočekivanom subatomskom svetu, gde se susreću sa čudnim novim stvorenjima. U novom svetu nalaze se i novi likovi kao što je Lord Krajler koga igra istaknuti holivudski glumac Bil Marej, čija je ovo prva uloga u superherojskom filmu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top