Rana Rezervacija Mona
Naslovna » Kultura » Knjige » Virtuoz svakodnevnice – Marija Grujic Bepa

Virtuoz svakodnevnice – Marija Grujic Bepa

Virtuoz svakodnevnice

Novi roman spisateljice Marije Grujić, Virtuoz svakodnevice, nudi nam sasvim nov pogled na međuljudske odnose, i ljubavne i prijateljske. Lakoća s kojom je napisan zadivljuje i otima se logici. Štivo se čita kao što se diše, tiho i neprimetno. Potom, stvari u vašem životu mogle bi biti drugačije…

Joga, meditacija, ples, plivanje, bajk, radionice – sve su to ritmovi kojima živiš sebe. Od non do stop. I baš kad pomisliš da je sve cakum-pakum, da ne možeš biti više svoja – gle! Uđeš u lavirint – divan, zelen i bleštav na suncu. Kao versajski vrtovi.

Ovo je knjiga o nečemu većem od nas samih, o umetnosti i alhemiji ostajanja zajedno, o spajanju naizgled nespojivih svetova, o švedskom stolu emocija.

Ovo je knjiga o večnim pitanjima i mitovima o sreći. I o crvenim gerberima!

Ah! Neki to zovu ljubav!

 

Marija Grujić, zvana Bepa, autorka je. Pisac. Prijatelj duše. Nindža. Matematičarka. Mentorka. Radioničarka. Govornik. Performer. Biciklista. Jogina. Plesačica. Tragalac. Plivačica. Čitač. Dosad je napisala devet knjiga. Nindža od Japana sa Balkana je njen književni prvenac. Autorka je opusa Heroji novoga doba, koji se bavi osluškivanjem, razumevanjem, razvojem i brendiranjem lične ludosti. Mentorka je i prijatelj duše generacijama i generacijama heroja na njihovim herojskim putovanjima.

https://marijagrujicbepa.com

Pogledajte i druge naslove iz Čarobne knjige

Knjiga ima 284 strane, a u knjižarama košta 799 dinara.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top