Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Filmovi » Akciona komedija Losi momci zauvek stize u bioskope!-Con film

Akciona komedija Losi momci zauvek stize u bioskope!-Con film

Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom
,,Loši momci zauvek” stiže u bioskope!
Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim lošim momcima stiže od 16. janura na velika platna širom zemlje! Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj posebni način kriminalce strpali tamo gde im je i mesto – iza rešetaka! Ostvarenje „Loši momci zauvek“ i ovog puta predstavlja savršenu kombinaciju akcije i humora!

Za američkog producenta Džerija Brukhajmera, ponovno „oživljavanje“  kultnih likova i njihovog sveta bilo je nešto što su on i njegov tim dugo planirali.  Posebno mu je drago što će publika imati priliku da ponovo provede neko vreme sa Mikeom i Marcusom – lošim dečacima. „Film je prepun neverovatnih trikova, sjajnih novih likova i iznenađujućih otkrića“, ističe on. „Čak i ako niste videli prethodne filmove o „Lošim momcima“, uskočite pravo u ovaj i zaljubićete se u ove likove i vožnju kojom vas vode“.

Ovog puta naši omiljeni „loši momci“ jesu nešto stariji, ali su podjednako opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith) najavljuje skorašnji odlazak u penziju, Mike ga nagovora da učestvuje u još jednoj ludoj misiji.

Film „Loši momci“ s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku širom sveta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao među najveća holivudska imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.

https://www.youtube.com/watch?v=XSlaBppHwvo&t=2s
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top