Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » Akcioni spektakl „Brzina metka“ u domaće bioskope stiže 3. avgusta!

Akcioni spektakl „Brzina metka“ u domaće bioskope stiže 3. avgusta!

 

Pripremite se za uzbudljivu vožnju najbržim japanskim vozom

Akcioni spektakl „Brzina metka“ u domaće bioskope stiže 3. avgusta!

Za pravu letnju bioskopsku poslasticu „Brzina metka“ zaslužan je reditelj Dejvid Lič, a fanovi akcionih trilera biće u prilici da od 3. avgusta na velikim platnima gledaju spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi!

„Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu“, ističe Bred Pit, koji glumi ubicu koji samo pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru „Brzina metka“. „Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru i on počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života…I da je to uticalo na njegov rad i pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način.”

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta — svi sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima — u najbržem vozu na svetu. Kraj puta je tek početak u ovoj uzbudljivoj vožnji reditelja Dejvida Liča!

Brzina metka“ je nastao prema japanskom romanu Maria Beetler autora Kotaro Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok. Producenti su Keli MekKormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua.

Ulaznice za film „Brzina metka“ su u prodaji, a film u domaće bioskope stiže od 3. avgusta.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top