Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » AMERIČKI GITARISTA I AUTOR DŽERI DŽOSEF 13. FEBRUARA U LISABON BARU! OGRANIČEN BROJ KARATA OD DANAS U PRETPRODAJI PO CENI OD 1200 DIN.

AMERIČKI GITARISTA I AUTOR DŽERI DŽOSEF 13. FEBRUARA U LISABON BARU! OGRANIČEN BROJ KARATA OD DANAS U PRETPRODAJI PO CENI OD 1200 DIN.

 

AMERIČKI GITARISTA I AUTOR DŽERI DŽOSEF 13. FEBRUARA U LISABON BARU

OGRANIČEN BROJ KARATA OD DANAS U PRETPRODAJI PO CENI OD 1200 DIN. 

Jedan od najvećih tekstopisaca i izvođača uživo, Džeri Džosef (Jerry Joseph ) nastupiće prvi put u Lisabon baru u mts Dvorani 11. februara sa početkom u 20h, kada će ujedno promovisati aktuelni studijski album “The Beautiful Madness“. Karte su u od danas u pretprodaji u ograničenom broju, po promotivnoj ceni od 1200 dinara.

Džosef je, kako ga stručna javnost opisuje: “trostruka prijetnja”: plodan i uspešan tekstopisac, uverljiv pevač i neodoljiv izvođač. Poreklom je iz Los Anđelesa, a u više od 30 godina karijere kao solo umetnik, ali i sa bendom The Jackmormons, supergrupom Stockholm Syndrome, duom The Denmark Veseys i njegovim voljenim kultnim bendom iz 80-ih Little Women, proputovao je svet i doživeo razne dogodovštine, što se i odražava u njegovim brojnim pesmama.

Oni koji su ga već videli i čuli uživo uverili su se da oko sebe lako okuplja verne obožavaoce, čiju odanost nagrađuje beskrajnom energijom na pozornici i katarzičnim tekstovima.

Album The Beautiful Madness objavljen je  tokom 2020. godine i dobio je odlične kritike. Na iznenađenje mnogih koji ga znaju, ovo mu je tek prvi album, koji je objavio u Evropi, a po redu čak 29. album.
Album je objavio Decor Records u Evropi, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu i Cosmo Sex School/Soundly Music u Severnoj Americi.

Na albumu ga prati grupa Drive-By Truckers, a produkciju tog albuma potpisuje njihov frontmen Hood Patterson, koji kaže: “ Džeri  je za mene ikonska figura koja bi, u nekoj alternativnoj stvarnosti, lako mogla biti jedna od najvećih svetskih zvezda. Jedan od najboljih nastupa uživo koje sam ikada video i jedan od mojih omiljenih tekstopisaca ikada.

U više od 30 godina Džeri Džosef je prikupio impresivan katalog dela, zavidne pečate u pasošu i usavršio svoje koncertne nastupe, svirajući preko 150 nastupa godišnje. Neumorni umetnik je uz brojne turneje osnovao neprofitnu organizaciju Nomad Music Foundation, koja deluje kao svojevrsna rokenrol škola za raseljene tinejdžere u konfliktnim područjima.

Pored brojnih gitara koje je poklonio tinejdžerima,  održao  je i brojne tečajeve gitare u kampovima u Kabulu, Afganistanu….Ove misije koje menjaju živote predstavljene su u Rolling Stone, Relix i PBS News Hour.

Primljen je u Oregon Music Hall of Fame  2015.godine.

“The Beautiful Madness is both prophetic and apocalyptic, quickly becoming a revelation for all who have ears to hear.” – No Depression
“This should be a contender for Album of the Year… a one-of-a-kind devastating album that needs your immediate attention.” – Glide Magazine

“Jerry Joseph has created nothing short of a masterpiece. This is a candidate for Album of the Year. Period.” – Folk Radio
“Brimming with soul.” – Mojo
“Powerful and versatile.” – Americana Highways
“Album of the month.” – Uncut

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top