Naslovna » Aktuelno » ANĐELINA DŽOLI I SELMA HAJEK U OSTVARENJU MARVELOVOG UNIVERZUMA „VEČNI“-MCF

ANĐELINA DŽOLI I SELMA HAJEK U OSTVARENJU MARVELOVOG UNIVERZUMA „VEČNI“-MCF

ANĐELINA DŽOLI I SELMA HAJEK U OSTVARENJU MARVELOVOG UNIVERZUMA  „VEČNI“

IZAŠAO JE PRVI TREJLER ZA MARVELOV SUPERHEROJSKI FILM „VEČNI“ (Eternals)

Pogledajte trejler s Anđelinom Džoli u ulozi ratnice Tene, a za fanove „Igre prestola“ prava poslastica biće nekadašnja braća Stark u nešto drugačijim ulogama, Kit Harington kao Dejn Vitman i Rikard Maden kao Ikaris.

Svoj povratak na biskopsko platno Marvel je odlučio da proslavi sa svojom publikom i izbaci prvi trejler za dugoočekivani superstar film „Večni“ („Eternals“). Ovo je 26. nastavak Marvelovog kinematografskog univerzuma čija priča se oslanja na film „Osvetnici: Kraj igre“ („Avengers: Endgame“).
Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.
Ovaj uzbudljivi filmski spektakl je imao najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti i to sa razlogom. Glavnu ulogu u filmu tumači Anđelina Džoli („Grdana“, „Lara Kroft: Tomb Rajder“), rame uz rame sa njom je latino diva Selma Hajek („Frida“, „Desperado“) kao i britanska glumica Gema Čen („Kapetan Marvel“).Za fanove „Igre prestola“ prava poslastica biće nekadašnja braća Stark u nešto drugačijim ulogama, Kit Harington kao Dejn Vitman i Rikard Maden kao Ikaris.

Rediteljka filma je dobitnica nagrade Oskar Kloe Žao („Zemlja nomada“) koja je savršeno ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu koja i započinje sa filmom “Crna udovica” (Black Widow) čije nas prikazivanje na velikom platnu očekuje ukoro, 15. jula, a koja podrazumeva različitosti seksulanosti, etniciteta i šarolikost rasa.

Film “Večni” će se naći u domaćim bioskopima od 4. novembra 2021. godine.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top