Naslovna » Aktuelno » ANIMIRANI FILM “TROLOVI – BEND NA OKUPU” – KARTE U PRODAJI!

ANIMIRANI FILM “TROLOVI – BEND NA OKUPU” – KARTE U PRODAJI!

OD DANAS U PRODAJI KARTE ZA NAJRASPEVANIJI, NAJRAZIGRANIJI I NAJŠARENIJI FILM GODINE!

„TROLOVI – BEND NA OKUPU“

Na radost i zadovoljstvo, pre svega najmljađih bioskopskih posetilaca, jedna od najuspešnijih i najvoljenijih animirani franšiza dobila je svoj treći nastavak! Omiljeni veseli Trolovi od 28. oktobra povešće nas u nezaboravnu bioskopsku avanturu uz koju ćete pevati i igrati, a karte možete kupiti već danas, na blagajnama odabranih bioskopa!

Svečana sinhronizovana 3D projekcija filma „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ (TROLLS BAND TOGETHER) biće održana u subotu 28. oktobra, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 17 časova! Ovim putem pozivamo cele porodice, najmlađe i odrasle ljubitelje filma da nam se pridruže, jer ćemo se tog smejati, pevati i šaliti kao nikada do sada!

Od 16 časova u holu bioskopa Cineplexx 4D Delta City počinje druženje koje će ostati u sećanju svih mališana. Dečiji hor „Čarolija“ pevaće najpopularnije pesme iz filma, glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji družiće se sa svim prisutnim posetiocima, a mi smo se potrudili da ceo bioskop tog dana bude u bojama i duhu ovog magičnog filma! Posebna scenografija inspirisana filmom kao i korneri u kojima će mališane očekivati brojna iznenađenja, biće idealni za fotografisanje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Od 28. oktobra „TROLOVI – BEND NA OKUPU“ prikazivaće se pretpremijerno u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano na naš jezik. Dobro poznati glasovi Ane Štajdohar i Marka Mandića i ovoga puta su oživeli preslatke Maku i Zakerala, a imaćemo priliku da čujemo i Tanju Živković, Kristinu Jovanović, Vukašina Jovanovića, Slobodana Stefanovića, Mateju Vukašinovića, Anju Orelj, Đurđinu Radić, Milana Tubića, i mnoge druge.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top