Naslovna » Aktuelno » HOROR PRIČA INSPIRISANA ISTINITIM DOGAĐAJIMA : DRAGI DEJVID

HOROR PRIČA INSPIRISANA ISTINITIM DOGAĐAJIMA : DRAGI DEJVID

 

Ove Noći Veštica zavirite u svet paranormalne realnosti sa horor filmom „Dragi Dejvid“ koji već pretpremijerno 31.10. stiže u bioskope širom Srbije u distribuciji Blitz filma.

Jeziva priča „Dragi Dejvid“, počela je još 2017. godine, kada je karikaturista Adam Elis, na svoj tviter nalog podelio paranormalno iskustvo kroz tvitove koji su postali viralni i svima ulili strah u kosti. Njegov stan je naime, počeo da progoni duh preminulog deteta koje pokušava da mu oduzme život, nakon nepromišljenog komentara koji je ostavio na društvenoj mreži.
Kasnije je počeo da deli čak fotografije i video sadržaj koji je zabeležio, na kome se mogla videti silueta deteta koje ga prati ukoliko se osvetljenje fotografije ili videa poveća. Nakon toga je počeo da ilustruje njegov lik.

Što dublje kopaš, istina je mračnija.

Misterija o duhu deteta će vas prilično uzdrmati i svakim novim saznanjem uvući duboko u horor priču, o kojoj godinama u nazad bruji ceo internet. Upozoravamo vas, kada se jednom spoznate istinu, nema povratka nazad. Da li se usuđujete na ovakvo iskustvo?

Režija filma prepuštena je Džonu MakFejlu, dok su scenario pisali Evan TarnerMajk van Vaes kao i Adam Elis lično.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top