Naslovna » Aktuelno » Animirani film Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope

Animirani film Ubica demona: Hašira obuka stiže u bioskope

Animirani film „Ubica demona: Hašira obuka” stiže u bioskope

 
Obožavaoci serijala Ubica demona (Demon Slayer), ubeležite 22. februar u vaš kalendar! Animirani film „Ubica demona: Hašira obuka” (Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba: To the Hashira Training) reditelja Haruoa Sotozakija stiže u domaće bioskope.

Prvog vikenda prikazivanja u Japanu, film je debitovao na prvom mestu na blagajnama, a pogledalo ga je 400 000 posetilaca. Uspeh filma „Ubica demona: Hašira obuka” u Japanu, pokazuje da je franšiza još uvek uspešna uprkos podeljenim mišljenjima u vezi sa trećom sezonom anime adaptacije koju je napravio Ufotable.

Film „Ubica demona: Hašira obuka” je zasnovan na serijalu manga stripova Kojoharua Gotogea objavljenom u okviru SHUEISHA JUMP COMICS-a. Sastoji se od 23 tomova, a do sada je prodato više od 150 miliona primerka širom sveta, uključujući digitalne verzije, što ga čini jednim od najprodavanijih manga serijala svih vremena!

Trejler koji je nedavno objavljen nudi uvid u uzbudljiv razvoj i intenzivnu obuku sa kamenom Haširom koja je pred Tanđirom Kamadom i njegovim pratiocima dok se pripremaju za sukob sa Muzan Kibucudžijem. Film će takođe sadržati scene iz 4. sezone „Ubice demona”, epizode ​​1 koje publika do sada nikada nije videla, i premostiće narativ između 3. i 4. sezone.

Pripremite se za intenzivnu obuku, bitke i početak sledećeg poglavlja na Tanđirovom putovanju. Film u domaće bioskope stiže 22. februara.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top