Naslovna » Zdravlje » Apoteke » Apoteka Beograd

Apoteka Beograd

Apoteka Beograd – Telefon centra za informacije o lekovima
011 2435 008
www.apotekabeograd.co.rs

Pružanje farmaceutske zdravstvene zaštite prema zahtevima Dobre Apotekarske Prakse
Trajno opredeljenje Apoteke Beograd je pružanje farmaceutske zdravstvene zaštite prema zahtevima Dobre Apotekarske Prakse i savremena poslovna organizacija prema standardima sistema kvaliteta za postizanje krajnjeg cilja – zadovoljstva korisnika.

Apoteka Beograd

Apoteke
Apoteka Beograd u svom sastavu ima 103 apoteke koje pokrivaju 11 beogradskih opština. Apoteka, kao osnovna jedinica u oblasti farmaceutske delatnosti, je deo primarne zdravstvene zaštite stanovništva i vrši snabdevanje građana lekovima koji se izdaju na recept, lekovima koji se prodaju bez recepta, biljnim i dijetetskim preparatima, medicinskim sredstvima i preparatima za negu lica i tela. Takođe, izrađuje magistralne preparate i daje uputstva za pravilnu upotrebu lekova.

Laboratorije
Apoteka Beograd ima 5 galenskih laboratorija specijalizovanih za proizvodnju određenih farmaceutskih oblika, kao i laboratoriju za ispitivanje i kontrolu. Proizvodnja i kontrola u svim laboratorijama se zasniva na principima Dobre Proizvođačke Prakse.
Laboratorija za ispitivanje i kontrolu obezbeđuje kontinuiranu kontrolu ulaznih sirovina, kontrolu svake serije gotovih proizvoda-lekova i magistralno izrađenih preparata.

Centar za informacije o lekovima
Apoteka Beograd u svom sastavu ima Centar za informacije o lekovima gde građani mogu da se informišu o lekovima za koje su zainteresovani ili da dobiju informaciju u kojoj apoteci mogu da nađu traženi lek.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top