Naslovna » Aktuelno » AVANTURISTIČKI FILM “ARTUR KRALJ” U BIOSKOPIMA OD 28. MARTA

AVANTURISTIČKI FILM “ARTUR KRALJ” U BIOSKOPIMA OD 28. MARTA

NEVEROVATNA ISTINITA PRIČA O PSEĆEM SAPUTNIKU KOJI MENJA ŽIVOT PROFESIONALNOG AVANTURISTE

Film koji je zainteresovao publiku širom sveta, prepun najiskrenijih emocija, kadrova prirode koji ostavljaju bez daha kao i vrhunske glume „ARTUR KRALJ“ (ARTHUR THE KING), na redovni bioskopski repertoar stiže 28. marta.

Iste večeri, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 20 časova očekuje nas i specijalna projekcija, koju organizujemo u saradnji sa našim prijateljima, organizacijom Trčanje.rs.

Pored filmofila i ljubitelja bioskopa, svečanoj projekciji filma „ARTUR KRALJ“ pridružiće se i brojni outdoor sportisti, zaljubljenici u fizičku aktivnost i neobične avanture na otvorenom. Prisutne na svečanoj projekciji očekuju i fantastične nagrade, koje su u duhu sportskih izazova koje ćemo videti u filmu.  Wild Serbia poklanja kajak avanturu oko Velikog ratnog ostrva, Kopaonik Trail Race poklanja startninu za svoju trkuTur De Fruška poklanja startninu za svoju trku, i OneRun poklanja startninu za svoju trku. Dočekajte toplije mesece na najlepši način, u prirodi, i ako do sada već niste, uvrstite barem jednu sportsku aktivnost u vašu svakodnevnicu.

Kao lep uvod u nove, zdrave navike, doživite na velikom platnu jedinstvenu priču ARTUR KRALJ, sa Markom Valbergom u glavnoj ulozi, inspirisanu istinitim događajem!

O FILMU: Tokom deset dana i 700 kilometara, stvara se neraskidiva veza između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i njegovog saputnika, uličnog psa koji dobija ime Artur. Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, ARTUR KRALJ prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok se tim upire do svojih poslednjih granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Avantura koju ćemo gledati na velikom platnu inspirisala je Mikaela Lindnorda da napiše knjigu Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, koja je poslužila kao inspiracija za ovaj film.

Od 28. marta film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top