Naslovna » Aktuelno » Bilo jednom u Srbiji – Film za porodicu i prijatelje!

Bilo jednom u Srbiji – Film za porodicu i prijatelje!

MegaCom Film i novo domaće ostvarenje “Bilo jednom u Srbiji” vas pozivaju da u pretpraznične dane posetite bioskop sa porodicom ili prijateljima. Jer, od 18.04. do 23.04. uz nezaboravnu filmsku sagu vas očekuje mali znak pažnje MegaCom Filma: kupite 3 karte i četvrtu dobijate na poklon!
Film „Bilo jednom u Srbiji“,   reditelja Petra Ristovskog  i autora i producenta Zvonimira Šimuneca, priča je o Leskovcu – srpskom Mančesteru – koji postaje deo Evrope između dva svetska rata. Ovo ostvarenje govori o istinskim I pravim vrednostima, prijateljstvima koja uprkos svemu opstaju i iskrenim ljubavima. Kako su dve velike ljubavi i spremnost da se podnese žrtva u ime snova, utrle put i otvorile vrata budućnosti.
Posle potucanja po belom svetu, 1922. godine,  dva prijatelja Dine i Cone se vraćaju u rodni kraj, varošicu na jugu Srbije. Dolazeći u oronuli Leskovac u njemu zatiču – Dine svoj ruinirani bioskop, a Cone spostvenu sahranu! Posle rata Dine (Nemanja Oliverić) se nekim čudom zatekao u Parizu gde je naučio o lepotama života u velikoj metropoli, upoznao lepe Parižanke i otkrio novi medij – film. Cone (Viktor Savić) je posle ranjavanja i amnezije završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.
Galeriju sjajnih filmskih likova donose : Teodora Ristovski, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić i mnogi drugi.
Pored praznične akcije imaćete priliku da osvojite i paket proizvoda sa juga Srbije ukoliko u ovim terminima dođete da pogledate film. Sve informacije vezane za nagradnu igru možete dobiti na Instagram profilu filma: https://www.instagram.com/bilojednomusrbijifilm/
Praznična akcija i nagradna igra važe za bioskope Cineplexx, Cine Grand, Vilin Grad, Kombank Dvorana i Arena Cineplex.
U nastavku pogledajte insert iz film Bilo jednom u Srbiji.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top