Naslovna » Aktuelno » DIVLJE JAGODE NA KONCERTU 25. APRILA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM   ZELE OBEĆAVA ŽESTOK KONCERT U MTS DVORANI I ZANIMLJIVE GOSTE

DIVLJE JAGODE NA KONCERTU 25. APRILA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM   ZELE OBEĆAVA ŽESTOK KONCERT U MTS DVORANI I ZANIMLJIVE GOSTE

DIVLJEJAGODE NA KONCERTU25. APRILA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM

ZELE OBEĆAVA ŽESTOK KONCERT U MTS DVORANI I ZANIMLJIVE GOSTE

Nakon poslednjeg koncerta u MTS dvorani 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavljuju novi koncert na istom mestu  u četvrtak 25. aprila. Povod je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13“.

Četiri singla sa albuma „13“ su dobro poznata publici, a pesme „Plave noći“ i „ Vanila i znoj“ su već  uveliko na koncertnom repertoaru Divljih Jagoda.

Frontmen benda Zele Lipovača obećava žestok koncert u mts Dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje“ i par extra zanimljivih gostiju“.

Trenutno je aktuelan i koncertni album „Live in Beograd“, snimljen upravo u mts Dvorani 08.oktobra 2022. godine, koji je ujedno prvi koncertni album u karijeri Jagoda  dugoj 45 godina.

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se „toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika“.

Karte kupljene za 13.10.2023. neće važiti. Iste možete vratiti i kupiti za novi datum.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top