Naslovna » Aktuelno » “DŽON VIK 4” VEĆ PRVOG DANA PRIKAZIVANJA OKUPIO MNOGOBROJNE FANOVE

“DŽON VIK 4” VEĆ PRVOG DANA PRIKAZIVANJA OKUPIO MNOGOBROJNE FANOVE

 

 

 

 

DŽON VIK 4

VEĆ PRVOG DANA PRIKAZIVANJA

OKUPIO

MNOGOBROJNE FANOVE

U utorak je održana ekskluzivna premijerna projekcija u CineStaru Ada mall, dok je u sredu brojna publika uživala u Action night događajima u bioskopima Cineplexx povodom premijere novog filma

Novi bioskopski hit kompanije Lionsgate, u distribuciji Blitz filma, već prvog dana prikazivanja u domaćim bioskopima okupio je brojne fanove popularne franšize.

Poslednji nastavak je mnogobrojna beogradska publika jedva dočekala da pogleda u reprezentativnim IMAX i 4DX formatima. Blitz je u saradnji sa CineStarom priredio VIP poslasticu u vidu ekskluzivne premijerne projekcije u utorak, 21. marta. Na pretpremijernoj projekciji franšize koja donosi preko 160 minuta vrhunske akcije svi su uživali u posebnoj atmosferi. Bioskopski hol bio je pretvoren u pravi VIP  prostor uz degustaciju izuzetnih Moon Sushi zalogaja, koktele I posebno uređenje, a najsrećnije su dočekali I vredni pokloni, među kojima su bili Samsonite I Ada Mall VIP loyalty kartice .

U sredu, 22. marta u Cineplexx bioskopima širom Srbije pravi fanovi uživali su u Action night događaju, gde su uz LaserWar posetioci mogli da testiraju svoju preciznost i na tren se prebace u #DžonVik svet.

‘Džon Vik’, jedna je od najpopularnijih svetskih filmskih franšiza, a četvrti nastavak je po mnogima najimpresivniji Džon Vik do sada, čemu svedoče i prve izjave od sinoć:
„Film premašuje očekivanja sa neverovatnim scenama akcije. Zaista sam impresioniran“ – poručio je jedan od vernih fanova.

‘Džon Vik 4’ je nastavak koji će zasigurno proširiti horizonte, a Kijanu Rivs je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubice koji se vraća u opaki svet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako da zauvek porazi Visoki sto – veće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja i koje nudi više miliona dolara za Vikovu glavu. Međutim, pre nego što Vik zaradi svoju slobodu, mora da se suoči s novim neprijateljem koji ima moćne saveznike širom sveta i koji će pretvoriti stare prijatelje u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film vodi gledaoce u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

Film  je režirao Čad Stahelski, a produkciju potpisuju Stahelski, Bazil Ivanik i Erik Li. Kijanu Rivs je radom na filmovima o Džon Viku kao i filmovima Matriks postao jedan od najvećih akcionih zvezda, a u ovom nastavku pridružuju mu se još dve svetske legende, Doni Jen i Hirojoki Sanada. U filmu još glume Bil Skarsgård,  Lorens Fišbern i Šamijer Anderson.

Za scenario su zaslužni  Šej Haten i Majkl Finč. Kijanu Rivs, Luiza Rosner, Dejvid Lič i Majkl Paseornek su izvršni producenti filma.

‘Džon Vik 4’ u distribuciji Blitza pogledajte u svim formatima – IMAX, 4DX, MX4D u bioskopima već danas.  Hoće li ovoga puta biti provod ili sahrana? Glavno je pitanje filma ‘Džon Vik 4’, stoga požurite po svoju bioskopsku ulaznicu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top