Naslovna » Aktuelno » ŽERA NAJAVIO I ČETVRTI PROLEĆNI KONCERT U MTS DVORANI ZA 05. APRIL

ŽERA NAJAVIO I ČETVRTI PROLEĆNI KONCERT U MTS DVORANI ZA 05. APRIL

 

U druženju sa novinarima, frontmen poznatog sastava “Crvena jabuka” Dražen Žerić Žera, danas je najavio i četvrti koncert u mts Dvorani, zakazan za 05. april u organizaciji mts Dvorane.  Nakon dva već održana nastupa 08. i 09 , marta, kao i onog koji će biti održan večeras na istom mestu, bend  je dokazao da je predstavnik bosanskog pop – rok talasa koji „ne prolazi“ Beograđane.

Ne krijući radost uzastopnih susreta sa publikom, Žera je obraćajući se medijima u Baru Lisabon u mts Dvorani istakao: ” Na naše koncerte dolaze sve generacije, i stariji i omladina, čak i najmlađi, i to je ono što nas posebno ispunjava, Mi smo stara škola i kada imamo više koncerata kao sada, nikad se ne zna kakav će repertoar biti. Uglavnom postoje pesme koje moramo otpevati, i bez kojih ne smemo da napustimo salu, ali gotovo nijedan koncertni repertoar nije identičan, a kako smo dosta spontani, nikad se ne zna šta ćemo sledeće odsvirati publici”, kaže Žera.

Govoreći o prvom nastupu 08. marta, kada se publici pridružio i teniski prvak Novak Đoković , Žera je rekao: “Mi smo obični i normalni ljudi, koji idu na pijacu, u prodavnicu, radimo sve što i ostali ljudi. Tako i Novakov dolazak na naš koncert govori da je on isto jedan običan i normalan čovek, koji eto između ostalog, dolazi i na koncerta”, istakao je frontmen Jabuke.

Lider benda je  istakao  da beogradska publika važi za posebno energičnu, a od  publike i fanova  je kako tvrdi,  kroz sve godine postojanja benda- dosta naučio. ” Zanimljivo je da uprkos decenijama postojanja benda, novi elan daju mlađe generacije  koje su na našim nastupima, upravo njihova energija je dobra lekcija za nas”, zaključio je Žera.

Podsetimo, bend će u elektrik rokenrol maniru. odsvirati  hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“  „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa  preko 200 pesama, kao  i numere novijeg datuma

KARTE ZA KONCERT SU U PRODAJI NA MTS DVORANA.RSTICKETS.RS I EFINITY.RS

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top