Naslovna » Kultura » Knjige » Emocionalni vampiri – Laguna

Emocionalni vampiri – Laguna

emocionalni-vampiri-laguna

 

 

 

 

Emocionalni vampiri

Autor: Dr Albert Dž. Bernstin

Emocionalni vampiri dr Alberta Dž. Bernstina – knjiga koja će vam pokazati kako da se izborite s ljudima koji vas iscrpljuju.

Emocionalni vampiri možda vrebaju u vašoj kancelariji, vašoj kući ili na internetu. Možda su članovi vaše porodice, kruga prijatelja ili kolega na poslu. Možda čak s njima delite i postelju. Bistri, daroviti i harizmatični, oni osvajaju vaše poverenje i vaša osećanja – a zatim vam isisavaju svu emocionalnu energiju.

Dr Albert Dž. Bernstin, autor bestselera i ubica emocionalnih vampira, otkriva vam tajne koje će vas zaštititi od ovih mračnih stvorenja. Podrobno opisujući čitav niz tipova osoba s poremećajem ličnosti, Bernstin vam ukazuje na to kako da uočite vampire u svom životu i obezbeđuje vam široku lepezu odbrambenih strategija koje će sigurno sprečiti ove krvopije da vas izmožde i iscede.

Ovo izdanje naučiće vas da prepoznate emocionalne vampire

Veoma praktično i izuzetno duhovito, ovo izdanje naučiće vas da prepoznate emocionalne vampire – asocijalne, opsesivno-kompulzivne, histrionične, narcisoidne ili paranoične – pre nego što vas ujedu, kao i da se izborite sa svakim pojedinačnim tipom ovih ličnosti. Ova knjiga će vam pomoći da upotrebite čitav arsenal metoda pomoću kojih ćete izbeći štetne veze i rehabilitovati one koji se mogu vratiti iz mrtvih, da pregovarate u onim jedinstvenim i nezgodnim situacijama kada je emocionalni vampir vaš bračni drug, partner ili dete.

Sa ovom knjigom bićete dobro naoružani za borbu s najnapornijim ljudima u svom životu, bez ijedne prolivene kapi krvi!

Dr Albert Dž. Bernstin je klinički psiholog i poslovni konsultant koji živi u Portlandu, u Oregonu, sa svojom ženom Luanom, koja je takođe psiholog. Njihova odrasla deca Džesika i Džoš i njihova unuka Klara takođe žive u Portlandu. Al je autor nekoliko knjiga o psihologiji i biznisu. Da biste saznali više o njemu i njegovom radu, posetite njegov veb-sajt www.albernstein.com.

Izdavač: Laguna

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top