Naslovna » Kultura » Knjige » Fantastične zveri i gde ih naći

Fantastične zveri i gde ih naći

FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH NAĆI – Nova knjiga iz Čarobnjačkog univerzuma Džoane Rouling

Originalni scenario po kojem je snimljen svetski filmski blokbaster Dž. K. Rouling vas poziva da istražite novu epohu čarobnjačkog sveta…

Istraživač i magizoolog Salamander Skamander upravo se vratio s puta oko sveta, na kojem je tragao za najređim i najneobičnijim magijskim stvorenjima.

Stigavši u Njujork, namerava da se tu kratko zadrži. Međutim, kad Salamanderu slučajno zature kofer i neke od njegovih fantastičnih zveri pobegnu u grad, nastaju problemi za sve…

Fantastične zveri i gde ih naći scenaristički je debi Dž.K. Rouling, autorke omiljenih svetskih bestselera o Hariju Poteru, po kojem je sada snimljen visokobudžetni film s dobitnikom Oskara Edijem Redmejnom u ulozi Salamandera Skamandera.

Odvijajući se pedeset godina pre početka sage o Hariju Poteru, s mnoštvom upečatljivih novih likova, ova priča o prijateljstvu, magiji i nasilju predstavlja vrhunac epskog i avanturističkog pripovedanja.

Čarobna knjiga je među prvima u svetu objavila ovaj scenario, koji predstavlja prvi od pet najavljenih nastavaka scenarija odnosno filmova koji će po njima biti snimljeni.

Fantastične zveri i gde ih naći

Primerak Fantastičnih zveri i gde ih naći prisutan je maltene u svakom čarobnjačkom domaćinstvu u zemlji. Ali odsad, u ograničenom tiražu, i Normalci imaju priliku da otkriju gde živi kvintaped, čime se hrane pufnokošci i zašto nije pametno ostavljati mleko za knarla ispred kuće.

Autorski honorar od prodaje ove knjige otići će u fond za poboljšanje i spasavanje života dece širom sveta, što znači da dinari i galeoni koje date u zamenu za ovu knjigu proizvode čaroliju jaču od moći bilo kog čarobnjaka. Ukoliko mislite da to nije dovoljan razlog da se odreknete svog novca, preostaje mi samo da se iskreno nadam da će, ukoliko vas ikada napadne mantikora, čarobnjaci koji se zateknu u blizini biti velikodušniji od vas.

Albus Dambldor

Tvrd povez, luksuzno izdanje, 304 strane
Cena u knjižarama: 1.299 dinara

Izdavač: Čarobna knjiga

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top