Naslovna » Aktuelno » FRAJLE NAJAVILE OSMOMARTOVSKI KONCERT U MTS DVORANI, ZA OSMI MART SA DAMAMA DELE SLOGAN: “ŽENE ŽENAMA” I PORUČUJU DA ĆE SCENA DA GORI!

FRAJLE NAJAVILE OSMOMARTOVSKI KONCERT U MTS DVORANI, ZA OSMI MART SA DAMAMA DELE SLOGAN: “ŽENE ŽENAMA” I PORUČUJU DA ĆE SCENA DA GORI!

ZA OSMI MART SA DAMAMA DELE SLOGAN: “ŽENE ŽENAMA” I PORUČUJU DA ĆE SCENA DA GORI!

Popularne Novosađanke, tročlani ženski sastav The Frajle, koji sledeće godine ulaze u 15. godinu rada, najavile su danas na konferenciji za novinare u mts Dvorani svoj nastup 08. marta u kultnoj Dvorani, gde će sa svojom publikom obeležiti Dan žena.

The Frajle- Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada istakle su šta njima znači 08. mart. dan kada su se žene izborile za ravnopravnost i kakav je osećaj pevati baš na ovaj dan : ” Ovo je veoma poseban i divan datum i raduje nas što ćemo nastupati baš tada. Mi smo ženski bend i pretežno imamo žensku publiku, ali zna se da gde je puno žena , tu je puno i muškaraca, tako da ne sumnjamo da će te večeri biti i jednih i drugih na koncertu. Naša publika je divna , te im zato pripremao i divna iznenađenja”, rekla je Nevena Buča.

Kada je reč o gostima, Jelena Buča je najavila dolazak ekskluzivne gošće iz Mađarske koja će, kako kaže, učiniti da scena gori :  “U pitanju je violinistki nja Bernadet Njari iz Budimpešte, koja je sa nama već delila binu. Potiče iz muzičke porodice, a trenutno živi u Majamiju. Ona će doprineti da scena definitivno gori”.

U odabiru pesama koje će izvesti na koncertu sklone su balansiranju sa svojim prohtevima i onime što publika od njih očekuje, spontane su, a kao najvažniju stvar kod organizacije jednog koncerta ističu: 
 Najpre potrebno je da je sadržajan koncert i da postoji neka dimanika, da je dobar ton i zvuk, rasveta, a glavni cilj nam je da dođete do nečeg što je svetski i neočekivano… najbitnije je  na kraju da se svi dobro provedemo”, kaže Nataša Mihajlović.

Kako su najavile Frajle, publika će imati prilike da čuje pet premijernih pesama na koncertu, kada istovremeno počinju regionalnu turneju posle Beograda, koji će im biti start i za promociju novih pesama.

Podsetimo, The Frajle osvajaju publiku još od 2009. godine. Muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Ambasadorke dobre zabave, kako ih još nazivaju, pune koncertne dvorane gde god da se pojave. Bend sa svojih 7 studijskih izdanja ima jedinstveni autorski pečat koji se čuje u numerama „Ich liebe dich”, „Štiklice”, „Fina”, „Kad se ljubimo”, „Ljubav na dar”, „Tamburaši”, ali takođe sa obradama drugih izvodjača, ovaj bend svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na najoriginalniji način mogu izneti pesme kao što su „Meni trebaš ti” ili tradicionalne pesme kao što su „Jovano Jovanke”, te “Tri metera somota” ili “Evo banke, cigane moj” . Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, te kao muzičku podršku imaju najbolje muzičare iz regiona.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top