Naslovna » Deca » Ge KIDS za bolji imunitet dece

Ge KIDS za bolji imunitet dece

Ge KIDS za bolji imunitet dece

Ge KIDS Kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet dece

Prva linija odbrane od zaraznih bolesti je imuni sistem. On kod dece nije dovoljno razvijen, pa se virusi I bakterije brže lepe za njih. Mnoga deca do osme godine života pate od respiratornih infekcija, koje se često ponavljaju. Simptomi mogu da budu crveno grlo, otečeni krajnici, upala sinusa, kašalj, teškoće u disanju, pojačano stvaranje bronhijalnog sekreta.

Na žalost, mnoga od ove dece često dobijaju antibiotske terapije, koje nisu delotvorne protiv virusa, a posle dugotrajne ili česte upotrebe mogu da oslabe imuni sistem. Antibiotici deluju neko vreme, ali kada ponovo dođe u kontakt sa nekom bakterijom,  dete se ponovo razboljeva. Većina prehlada i gripova, koje se javljaju tokom zime počinju kao virusne infekcije, a mogu da se iskomplikuju i u bakterijsku infekciju.

U slučaju virusnih infekcija nema svrhe davati antibiotike, jer oni ne deluju na viruse, već na bakterije. Kada se dete često razboljeva, a roditelji mu često daju lekove, vremenom se roditelji osećaju nemoćno, zbunjeno i samo strepe kada će sledeći put da se razboli.

Zato treba pribeći antioksidantima, koji su dodatak ishrani, pritom su potpuno prirodni.

Ge KIDS za bolji imunitet dece

Pedijatri preporučuju Ge Kids, jer sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sedam aktivnih sastojaka. Ge Kids je ukusan i siguran, praškastog je  oblika, rastvara se u vodi, ima ukus soka od kajsije.

Sastav: esktrakt reiši pečurke, matični mleč, resveratrol, ekstrakt šipurka, beta glukan, likopen, kurkuma.

GE KIDS je pogodan za decu od 3 godine starosti, a preporučuje se:

  • deci sa oslabljenim imunim sistemom,
  • u slučajevima ponavljanja zaraznih bolesti,
  • kod česte primene antibiotika,
  • kod upalnih procesa,
  • deci sklonoj alergijama.

Doziranje: 1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) u periodu do 2 meseca. Za dužu upotrebu preporuka je konsultovati se sa pedijatrom.

Više ne trebate strahovati od odlaska deteta u vrtić ili školu. Uz dobro izbalansiran doručak poslužite mu i Ge Kids, sok pun zdravlja i ono je spremno za druženje sa prijateljima i igru.

Ge Kids podržava zdrave zube vasih mališana, jer ne sadrži šećer.

Detaljnije o svemu na International Healthu

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top